2019.11.07.@ 11.11

Britney Spears meglepő őszinteséggel mesélt a betegségéről

Az énekesnő még mindig nincs teljesen jól…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears meglepő őszinteséggel mesélt a betegségéről

Britney Spears lelkiállapota még mindig nem billent helyre, amióta áprilisban bevonult a pszichiátriára. Persze ezt az állapotot megelőzte egy nehéz időszak: édesapja súlyos betegsége küldte padlóra az énekesnőt. Időközben egyre több részlet derült ki Britney mentális betegségéről, legutóbb például az, hogy a sztárt az apja mentette meg a haláltól, amikor 1998-ban depresszióba zuhant.

Amióta viszont kijött az elvonóról, Instán folyamatosan próbálja bebizonyítani, hogy minden rendben van vele. Bár a fanok bátorítják, sokan nem hiszik el, hogy az énekesnő meggyógyult, és aggódnak érte. Brit be is vallotta, hogy azért is posztol ilyen gyakran, mert fél, hogy a rajongók megfeledkeznek róla.

Legújabb Insta-videója mellett most arról vallott, hogy önértékelési problémákkal küzd és jógával próbál ezen segíteni. „A testbeszéd a minden! Ahogy beszélsz magadhoz és ahogy tartod magad, az befolyásolja a hangulatodat… Önértékelési problémáim vannak, úgyhogy nyújtok… Ezek a pózok segítenek minden nap, hogy erősebb legyek és szórakoztat, ahogy csinálom őket… Minden alkalommal máshogy érzem magam, mert ismeretlen ez az érzés” – írta Britney a posztjában.

Az énekesnő a videó elején még el is meséli, hogy mit láthatunk a továbbiakban, hátha valaki esetleg kedvet kap a gyakorlatokhoz: „szóval lényegében ma az edzőmmel a hátamat nyújtom és hajlítom.  A fejjel lefelé lógás segít, hogy jobban tudjak lélegezni és hogy jobban is érezzem magam. Úgyhogy mutatom.” Brit egyébként a jóga és a nyújtás mellett rengeteget eddz. A testmozgás pedig biztosan sokat segít az állapotán…

Címkék: betegség britney spears edzés egészség elvonó jóga mentális mentális betegség probléma pszichiátria

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

„Egy hétig maszkban edzettem, ez történt”

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus