2019.11.20.@ 12.11

Kitálalt a Trónok harca sztárja: kényszerítették a meztelen jelenetekre!

A színésznő nagyon őszintén nyilatkozott.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kitálalt a Trónok harca sztárja: kényszerítették a meztelen jelenetekre!

Emilia Clarke-ról elsőre biztosan az jut eszedbe, ahogy a Sárkányok Anyjaként az egyik hatalmas lényen repül, vagy ahogy dothrakiul szónokol. Viszont ha jobban belegondolsz, Daenerysként neki volt a legtöbb meztelen jelenete a Trónok harca hét évada alatt, ami azért elég durva.

A színésznő most Dax Shepard podcastjében, az Armchair Expertben beszélt arról, mennyire kevés választása volt abban, hogy eldobja-e a ruháit. „Most már sokkal tudatosabb vagyok azzal, meddig megyek el egy jelenetben. De korábban volt jó néhány vitám. Ha azt mondtam, »nem, most fennmarad a takaró«, akkor mindig megkaptam, hogy »dehát nem akarod, hogy a Trónok harca fanok csalódottak legyenek, ugye?«”– mesélte.

Azt is hozzátette, hogy 23 évesen került a sorozatba, és nagyon megviselte őt, hogy ennyire ki kellett tárulkoznia. „Éppen akkor végeztem el a színészképzést, ezért megpróbáltam munkaként hozzáállni a meztelenkedéshez. Mert ugye ha benne van a forgatókönyvben, akkor nyilván szükséges, és erre én is rá fogok jönni. Minden rendben lesz.”  Csakhogy egyáltalán nem érezte jól magát, ezzel pedig rendesen meg kellett küzdenie. „Azt gondoltam, hogy az, amit érzek, az helytelen, úgyhogy úgy voltam vele, hogy kimegyek a mosdóba, kisírom magam, aztán visszajövök, megcsináljuk a jelenetet, és akkor majd jobb lesz.”

Szerencsére volt Emilia mellett valaki, aki végig támogatta őt, és bátorította, hogy álljon ki magáért. Ez pedig nem más volt, mint Jason Momoa! „Nagyon durva volt a Trónok harca forgatása. Ezért is volt olyan csodálatos, amikor Jasonnel dolgozhattam, mert ő felhívta rá a figyelmem, hogy az úgy nincs rendben, ahogy velem bánnak.”

Azért ez elég durva, nem?

Címkék: dax shepard emilia clarke Game of Thrones jason momoa meztelen jelenet meztelenkedés őszinte vallomás trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!