Felfoghatatlan mennyiséget képes megenni ez az influenszer

Ráadásul még így is szuper formában van!

Felfoghatatlan mennyiséget képes megenni ez az influenszer

Te is számolgatod a kalóriákat, és odafigyelsz az adagokra, hogy mindig tökéletes formában legyél? Kate Ovens ezzel szemben napi 8 EZER kalóriát is képes elpusztítani, amiben ráadásul szinte vagy egyáltalán nincs diétás összetevő. A 25 éves influenszer már 85 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, ezt pedig annak köszönheti, hogy hatalmas adag ételeket eszik meg kevés idő alatt, ezekről pedig be is számol.

A blogger csaj folyamatosan új kihívások elé állítja magát, például legutóbb azzal sokkolta a követőit, hogy megevett egy EGY MÉTERES HOT-DOGOT, mindössze 25 perc alatt.

„Általában, egy ilyen kihívás felénél elkezdek félni, hogy vajon be tudom-e fejezni, de a hot-dognál abszolút nem volt ilyen. Annyira finom volt, hogy biztos voltam benne, hogy simán megeszem.”

Persze felmerül a kérdés, hogy Kate mégis hogy maradhat ennyi evés után M-es méret? Az Instagram sztár erre is adott választ:

„Nem voltam mindig ilyen jó formában. Soha nem voltam kövér, de húsosabb voltam, mint most. Magamtól elkezdtem edzeni a maratonra, a plusz kilók pedig maguktól leolvadtak rólam.”

Az biztos, hogy ez nem semmi teljesítmény, és kicsit sem hétköznapi, hogy egy fiatal lány annyi kalóriát tud magába préselni, mint három férfi. Le a kalappal Kate, és mindent bele a giga hot-dogokkal!

Phytotec

Még több

Body