Jön a Joker második része?

Nem lenne nagy meglepetés, igaz?

Jön a Joker második része?

Fogadjunk, hogy te is egy voltál azok közül, akik az októberi premier óta csekkolták moziban az új Jokert! Így te is hozzájárultál ahhoz, hogy a Joaquin Phoenix-féle gonosztevő rekordokat döntsön, és világszerte az egyik legnézettebb film legyen. Képzeld, mivel akkor sikere volt a Jokernek, így máris bejelentették, hogy jöhet a folytatás!

A Hollywood Reporter szerint a rendező, Todd Phillips annyira élvezte, hogy a DC képregényeit adaptálhatja, hogy a magazin forrása szerint a Joker burtál jó nyitó-hétvégéjétől fellelkesülve (csak ezen a két napon 96,2 millió dollárt hozott a film) besétált a Warner Brothers stúdióba, hogy még több DC-s eredettörténet jogait megszerezze. És bár Todd nem kapott meg egy egész sereg karaktert, győztesen távozott a megbeszélésről: legalább még egy eredetsztorit elkészíthet, plusz a stúdió a Joker folytatását is szeretné.

Úgyhogy már el is kezdték a tárgyalásokat arról, mi legyen a Joker 2-vel. Majdnem biztos, hogy a rendezőn kívül Joaquin Phoenix is visszatér, hiszen nélküle nem lenne ugyanolyan a film. És hát olyan fantasztikus munkát végzett, hogy már most szó van arról, hogy milyen nagy esélyei vannak egy Oscar-jelölésre, sőt díjra. Emellett az is valószínű, Todd és Scott Silver fogják írni a forgatókönyvet, csakúgy, mint az első rész során.

És hogy melyik DC-gonoszé lesz az a bizonyos másik önálló film? A Hollywood Reporter szerint a rendezőhöz Darkseid passzolna igazán, aki a megtestesült gonosz. Ő a legnagyobb ellensége az Igazság Ligájának, mivel el akarja pusztítani a Földet. A magazin szerint rajta kívül még Lex Luthor sem lenne rossz választás. Tudod, ő az az őrült tudós, aki Superman ősellenségeként szerepelt eddig az összes feldolgozásban.

Te melyik rosszfiút látnád szívesen legközelebb a mozivásznon?

Phytotec

Még több

Body