Nem hiszed el, mi a legújabb frizuratrend

Ezt a kiegészítőt ezennel kimaxolták.

Fogadjunk, hogy mióta a scrunchie-k visszatértek a divatba, te is beszereztél már néhányat – és irtó menővé tetted vele a hajad (vagy a csuklód, amikor éppen kiengedted a tincseidet)! Bár azt valószínűleg még bírod is, hogy milyen hangsúlyossá válik a scrunchie-tól a frizkód, arra viszont tuti nem számítottál, hogy az eleve nagy hajgumit még hatalmasabbá teszik a legújabb trend kedvéért!

Pedig most pontosan ez történt! Képzeld, a Kitsch nevű kiegészítőket gyártó márka azt gondolta, a hajgumi eddig nem volt elég puffos, úgyhogy kitalálták a Dinner Scrunchie-t. Két oka is van annak, amiért ezt a nevet választották a legújabb terméküknek:

  • Egyrészt az, hogy tényleg óriási, konkrétan akkora, mint egy tányér. De komolyan. Akármilyen dús és sok hajad is van, ez a kiegészítő tuti, hogy nem veszik el a séródban. Sőt, azonnal a frizurád középpontjává válik!
View this post on Instagram

been starting to feel jolly 💮

A post shared by @ andyishh on

  • A másik ok pedig az, hogy a Kitsch szerint ez végre egy olyan scrunchie, amit mondjuk egy vacsorához is felvehetsz. Azaz: a félig átlátszó sifon anyagú kiegészítő van annyira elegáns, hogy egy fancy étteremben is tökéletes kiegészítővé váljon. Igazából pont úgy kell hordani, mint a sima puffos hajgumit, csak sokkal durvább lesz a hatása.

Neked bejön?

Phytotec

Még több

Body