Hatalmasat csalódott a fiában Erzsébet királynő

Készülj fel, mert ez a sztori húzós lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmasat csalódott a fiában Erzsébet királynő

Történt ugyanis, hogy még 2015-ben András herceg kapcsolatba került egy Jeffery Epstein nevű bűnözővel, aki szexuális szolgáltatásra biztosított lányokat a befolyásos ismerőseinek. Az ügy pedig csak még komolyabbá vált, amikor az egyik lányról kiderült, hogy akkoriban még csak 17 éves volt, ráadásul még bizonyítékai is vannak arról, hogy együtt volt András herceggel.

A szexbotrány kirobbanása után Jeffery Epstein börtönbe került, majd nem sokkal utána öngyilkos is lett, András viszont egészen idáig csendben maradt az üggyel kapcsolatban, de a növekvő felháborodás miatt úgy érezte, hogy most már meg kell szólalnia. A mondanivalója azonban csak tovább rontott a helyzetén, hiszen szinte semmit nem ismert el a felhozott vádakkal kapcsolatban, sőt, még azt is visszautasította, hogy ő valaha is találkozott volna azzal a bizonyos lánnyal. Annak fényében viszont, hogy még közös fénykép is készült róluk, ez a magyarázat elég gyenge…
És hogy mit szólt ehhez az egészhez a királynő?

A királyi család szakértője, Katie Nicholl szerint a királynő felismerte, hogy fia mekkora kárt tud okozni ezzel az üggyel, ezért csak egy megoldás jöhetett szóba:

A királynő szembesítette Andrást, hogy nincs más választása, csak az, hogy önként visszalép minden hercegi kötelezettségétől. Ez borzasztó nehéz volt a királynőnek, hiszen köztudottan András a kedvenc fia. II. Erzsébetnek azonban az a legfontosabb, hogy fenntartsa, és megőrizze a monarchia egységét, ehhez viszont Andrásnak le kellett mondania…”

Hát, úgy tűnik keményen indul a hét a royaloknál…

Címkék: angol család Erzsébet királyné királyi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.