Hatalmasat csalódott a fiában Erzsébet királynő

Készülj fel, mert ez a sztori húzós lesz!

Hatalmasat csalódott a fiában Erzsébet királynő

Történt ugyanis, hogy még 2015-ben András herceg kapcsolatba került egy Jeffery Epstein nevű bűnözővel, aki szexuális szolgáltatásra biztosított lányokat a befolyásos ismerőseinek. Az ügy pedig csak még komolyabbá vált, amikor az egyik lányról kiderült, hogy akkoriban még csak 17 éves volt, ráadásul még bizonyítékai is vannak arról, hogy együtt volt András herceggel.

A szexbotrány kirobbanása után Jeffery Epstein börtönbe került, majd nem sokkal utána öngyilkos is lett, András viszont egészen idáig csendben maradt az üggyel kapcsolatban, de a növekvő felháborodás miatt úgy érezte, hogy most már meg kell szólalnia. A mondanivalója azonban csak tovább rontott a helyzetén, hiszen szinte semmit nem ismert el a felhozott vádakkal kapcsolatban, sőt, még azt is visszautasította, hogy ő valaha is találkozott volna azzal a bizonyos lánnyal. Annak fényében viszont, hogy még közös fénykép is készült róluk, ez a magyarázat elég gyenge…
És hogy mit szólt ehhez az egészhez a királynő?

A királyi család szakértője, Katie Nicholl szerint a királynő felismerte, hogy fia mekkora kárt tud okozni ezzel az üggyel, ezért csak egy megoldás jöhetett szóba:

A királynő szembesítette Andrást, hogy nincs más választása, csak az, hogy önként visszalép minden hercegi kötelezettségétől. Ez borzasztó nehéz volt a királynőnek, hiszen köztudottan András a kedvenc fia. II. Erzsébetnek azonban az a legfontosabb, hogy fenntartsa, és megőrizze a monarchia egységét, ehhez viszont Andrásnak le kellett mondania…”

Hát, úgy tűnik keményen indul a hét a royaloknál…

Még több

Body