Kim Kardashian meglepő vallomásától hangos a net

Elképesztően megbántották a celebet pár évvel ezelőtt, csak most merte elmondani.

Kim Kardashian meglepő vallomásától hangos a net

Kim Kardashian hosszú évek óta A-listás celebnek számít, de nem volt ez mindig így. 2013-ban például csak azért hívták meg a nívós MET-gálára, mert Kanye West párja volt. A sztár nemrég elárulta, nem volt könnyű neki az az esemény, onnan hazafelé folyamatosan sírt a kocsiban.

„Kanye fellépett ott aznap este, szóval én nem is igazán voltam meghívva, csak az ő plusz egy fője voltam. Ez totál rendben volt, mert álmomban sem hittem, hogy valaha elmehetek egy MET-gálára. Bár tudom, hogy akkoriban senki nem akart engem ott látni…” – kezdte a sztorit a Kardashianok tévéshow-jának legújabb epizódjában Kim.

A celeb ezután elmondta, a neves tervező, Tisci ajánlására aznap este egy szűk, virágmintás Givenchy by Riccardo Tisci ruhára esett a választása, bár nem érezte túl kényelmesen magát benne. Ennek az volt az oka, hogy akkor már 8 hónapos terhes volt legidősebb gyermekükkel, Noth-szal.

US Getty Images

Ezt nem sokkal később, alig pár óra leforgása alatt nagyon megbánta, a szettjéből ugyanis mémcunami lett. A neten mindenki azzal viccelődött, hogy olyan volt, mintha Kanye egy virágos kanapéval érkezett volna az estélyre. Nagyon bántó, igaz?

„Azt hiszem még Robin Williams is kitweetelte, hogy úgy nézek ki, mint Mrs. Doubtfire. Hazafelé az egész úton sírtam, nem hittem el, hogy ez történt!” – árulta el a híresség.

A kínos történet elég nagy visszhangot keltett internetes berkekben, a legtöbben azzal vigasztalták Kimet, hogy ma már ez nem történhetne meg vele. Vajon tényleg így van?

Phytotec

Még több

Body