Dallos Bogi megdöbbentő vallomást tett

A nyilatkozatának az X-Faktorhoz van köze…

Dallos Bogi megdöbbentő vallomást tett

Napok óta arról beszél mindenki, hogy összejött az X-Faktor két mentora, azaz Dallos Bogi és Puskás Peti. És bár a páros egy ideig titkolta a kapcsolatukat, most már az is kiderült, hogy jöttek össze, ráadásul már nem is zavartatják magukat a kamerák előtt, és simán összebújnak nyilvánosan is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek! ❤️

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés, Nov 24., 2019, időpont: 9:06 (PST időzóna szerint)

Bogit amúgy a napokban egy interjúban éppen arról kérdezték, hogy nem kételkedett-e abban, hogy alkalmas-e a mentor szerepre, ő pedig elárulta, hogy pontosan tudja: még a pályája elején van. „Szakmailag még rengeteg bizonyítani valóm van és ezt nem tagadom.”  Viszont Bogi úgy érzi, pont azért jó választás erre a szerepre, mert el tudja mesélni a versenyzőknek, ő miken ment keresztül így, hogy fiatalon indult a zenés karrierje. Tudod, a jelentkezők nagy része pont vele egy korosztályba tartozik!

Bogit egyébként nem akasztják ki a negatív kommentek, amiket a műsor miatt kap, azt mondja, ezekre mind számított is! Sőt, elárulta, hogy életében egyszer sírt a trollok miatt, akkor, amikor kritizálták a legelső éneklős videóját, amit az apukája töltött fel.

Az X-Faktor egyetlen női mentorát arról is kérdezték, hogy szerinte érdemes-e keverni a munkát a magánélettel, mire azt válaszolta, hogy szerinte nem. De úgy tűnik, a szerelemnek azért ő sem tud parancsolni, hiszen most éppen az egyik „kollégájával” jössze…

Phytotec

Még több

Body