Blake Lively beégette magát, mielőtt Ryan Reynolds megtehette volna

A trollkodás mesterei ismét lecsaptak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Blake Lively beégette magát, mielőtt Ryan Reynolds megtehette volna

Blake Lively és Ryan Reynolds elég különös módon fejezik ki egymás iránt érzett szeretetüket a social médiában: versenyt űznek abból, ki tudja jobban beégetni a másikat. A trollháború már jó ideje folyik, de a következő videó még csak most került játékba – pedig már két éve készült.

A nem túl előnyös vidin Blake látható, úgyhogy logikusnak tűnik, hogy Ryan Instáján akartad csekkolni. Csakhogy a színésznő egy váratlan húzással beelőzte a férjét, és inkább saját magát hozta kínos helyzetbe, amikor a saját Instagram sztorijába tette ki a videót. Szép hárítás, Blake!

Szóval a felvételen a színésznő épp kórházban fekszik, miután a hamarosan érkező filmje, a Ritmusszekció során megsérült a keze. Félig-meddig van csak ébren, amikor is Ryan (aki a kamera mögött áll) berakja a Wild Thing című számot Tone Loctól. Blake a dalt meghallva összegyűjti minden energiáját és egy nagyon vicces kis kacsintást küld a telefon felé.

„Szó szerint négy héttel azután, hogy azt mondtam: »a fél karomat odaadnám ezért a filmért« Még jó, hogy senki sem kívánt nekem lábtörést is! A férjem valahogy kitalálta, hogy a Wild Thinggel fel tud ébreszteni. Sosem ismertek még ennyire. És sosem voltam még így beszívva. Ja, és egyáltalán nem emlékszem erre.”– írta a sztár a videóra. Nézd:

Ugye milyen aranyos és vicces?

Címkék: blake lively Instagram instagram story Ryan Reynolds trollkodás vicces videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.