2019.11.27.@ 13.11

Blake Lively beégette magát, mielőtt Ryan Reynolds megtehette volna

A trollkodás mesterei ismét lecsaptak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Blake Lively beégette magát, mielőtt Ryan Reynolds megtehette volna

Blake Lively és Ryan Reynolds elég különös módon fejezik ki egymás iránt érzett szeretetüket a social médiában: versenyt űznek abból, ki tudja jobban beégetni a másikat. A trollháború már jó ideje folyik, de a következő videó még csak most került játékba – pedig már két éve készült.

A nem túl előnyös vidin Blake látható, úgyhogy logikusnak tűnik, hogy Ryan Instáján akartad csekkolni. Csakhogy a színésznő egy váratlan húzással beelőzte a férjét, és inkább saját magát hozta kínos helyzetbe, amikor a saját Instagram sztorijába tette ki a videót. Szép hárítás, Blake!

Szóval a felvételen a színésznő épp kórházban fekszik, miután a hamarosan érkező filmje, a Ritmusszekció során megsérült a keze. Félig-meddig van csak ébren, amikor is Ryan (aki a kamera mögött áll) berakja a Wild Thing című számot Tone Loctól. Blake a dalt meghallva összegyűjti minden energiáját és egy nagyon vicces kis kacsintást küld a telefon felé.

„Szó szerint négy héttel azután, hogy azt mondtam: »a fél karomat odaadnám ezért a filmért« Még jó, hogy senki sem kívánt nekem lábtörést is! A férjem valahogy kitalálta, hogy a Wild Thinggel fel tud ébreszteni. Sosem ismertek még ennyire. És sosem voltam még így beszívva. Ja, és egyáltalán nem emlékszem erre.”– írta a sztár a videóra. Nézd:

Ugye milyen aranyos és vicces?

Címkék: blake lively Instagram instagram story Ryan Reynolds trollkodás vicces videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Rettegtem az epilálástól, de kipróbáltam: ez lett a vége

Rettegtem az epilálástól, de kipróbáltam: ez lett a vége

Szerkesztőnk, Bianka megtalálta a beauty szettet, ami tökéletesen felkészíti a nyárra anélkül, hogy be kellene csekkolnia a kozmetikushoz. Ismerd meg a Braun menő eszközeit te is!

Így lehet extra feszes popsid 30 nap alatt

Jöhet a kerek popó-kihívás?