Bréking: Már megvannak a VOLT Fesztivál első fellépői

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a soproni fesztiválra 2020-ban!

Bréking: Már megvannak a VOLT Fesztivál első fellépői

Már most a következő nyári fesztiválszezonon jár az agyad? Nosztalgiázva nézed vissza a szuper nyári bulikról a képeket a telefonodon? Eleged van már ebből a hideg időből? Ha ezekre mind igen volt a válaszod, akkor jó hírünk van, hiszen a Telekom VOLT fesztivál máris egy tucatnyi nevet jelentett be a jövő évi szezonra, köztük az amerikai rocklegendát Lenny Kravtiztet!

De nem ő az egyetlen világsztár, akit első körben felsoroltak, hiszen színpadra fog lépni még Marshmello, Passenger, Yungblud és a Gossip Girl exszínésznője, Taylor Momsen is a bandájával. 2020-ban is a megszokott helyen, Sopronban fognak énekelni kedvenc előadóid, ám jövőre tartogatnak néhány meglepetést fesztivál szervezői.

Ugyanis most először már kedvezményes diákbérletet is tudsz vásárolni, valamint több kempingrész lesz kialakítva. Sőt, most minden egyes megvásárolt bérlet után elültet egy fát a fesztivál, így együtt akár tízezer fát is ültethetünk! Elég menőn hangzik, igaz?

Ennél talán már nem is kell több indok, de ha még mindig hezitálnál, akkor nézd meg tavaly mekkora buli volt:

Az early bird jegyeket már december 5-én elkezdik árusítani, szóval ha nem akarsz lemaradni, akkor azt tanácsoljuk időben csapj le a belépődre! Találkozunk Sopronban?

Még több

Body