2019.11.28.@ 14.11

Eldurvult Channing Tatum válása

A válás bejelentése óta kifejezetten jó viszonyt ápoltak egymással, ám a dolgok hirtelen megváltoztak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eldurvult Channing Tatum válása

Channing Tatum és Jenna Dewan 2018-ban jelentették be, hogy elválnak, ám a jó kapcsolat megmaradt, a gyereket közösen nevelték, sőt amikor idén ősszel kiderült, hogy Jenna gyereket vár új pasijától, Channing extra cukin és támogatóan reagált a dologra. Na ehhez képest a kapcsolatuk most 180 fokos fordulatot vett, a válás egyre durvább és egymásnak küldözgetnek hivatalos figyelmeztetéseket.

A TMZ azt írja, Jenna teljesen kiborult, amikor a napokban kézhez kapta Channing ügyvédjétől a papírokat, miszerint hivatalosan szeretné felosztani a gyerek idejét az ünnepekre, hogy kinél mikor mennyi időt tölthet. Jenna természetesen nem ért egyet sem a stílussal, sem az időpontokkal, így most elkezdődött a harc.

Ez azonban még csak a kezdet. Channing nem akar semmiből sem engedni, ha Jennának esetleg dolgoznia kell, és emiatt máshogy tudna csak lányukkal találkozni, Channinget az sem érdekli, ragaszkodik a szabályokhoz.

A legnagyobb vitát azonban az váltja ki köztük, hogy Channing nem engedi a lányuknak, hogy Jennával FaceTime-oljon esténként, és ugyanez igaz fordítva is. Jenna Dewan az ügyben a sajtósán kersztül mindössze annyit nyilatkozott, hogy az elsődleges dolog az életében eddig is a lánya volt, és ez ezután is így marad.

Címkék: botrány Channing Tatum gyerek Jenna Dewan válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!