Eldurvult Channing Tatum válása

A válás bejelentése óta kifejezetten jó viszonyt ápoltak egymással, ám a dolgok hirtelen megváltoztak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eldurvult Channing Tatum válása

Channing Tatum és Jenna Dewan 2018-ban jelentették be, hogy elválnak, ám a jó kapcsolat megmaradt, a gyereket közösen nevelték, sőt amikor idén ősszel kiderült, hogy Jenna gyereket vár új pasijától, Channing extra cukin és támogatóan reagált a dologra. Na ehhez képest a kapcsolatuk most 180 fokos fordulatot vett, a válás egyre durvább és egymásnak küldözgetnek hivatalos figyelmeztetéseket.

A TMZ azt írja, Jenna teljesen kiborult, amikor a napokban kézhez kapta Channing ügyvédjétől a papírokat, miszerint hivatalosan szeretné felosztani a gyerek idejét az ünnepekre, hogy kinél mikor mennyi időt tölthet. Jenna természetesen nem ért egyet sem a stílussal, sem az időpontokkal, így most elkezdődött a harc.

Ez azonban még csak a kezdet. Channing nem akar semmiből sem engedni, ha Jennának esetleg dolgoznia kell, és emiatt máshogy tudna csak lányukkal találkozni, Channinget az sem érdekli, ragaszkodik a szabályokhoz.

A legnagyobb vitát azonban az váltja ki köztük, hogy Channing nem engedi a lányuknak, hogy Jennával FaceTime-oljon esténként, és ugyanez igaz fordítva is. Jenna Dewan az ügyben a sajtósán kersztül mindössze annyit nyilatkozott, hogy az elsődleges dolog az életében eddig is a lánya volt, és ez ezután is így marad.

Címkék: botrány Channing Tatum gyerek Jenna Dewan válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.