Újabb infók derültek ki Justin Timberlake megcsalási botrányáról

Tovább bonyolódik az ügy…

Újabb infók derültek ki Justin Timberlake megcsalási botrányáról

Téged tuti is sokként ért a hír, hogy az eddig álomférjként számon tartott Justin Timberlake-t egy idegen nővel kézen fogva kapták le a lesifotósok egy bárban, ráadásul a jegygyűrűje nélkül Az állítólagos szeretőről időközben kiderült, hogy nem más, mint Alisha Wainwright színésznő, akivel éppen egy közös filmen dolgoznak. És most minden jel arra mutat, hogy a kelleténél egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz…

Justinnak állítólag bűntudata van az egész ügy miatt, viszont a felesége, Jessica Biel nem reagált még a botrányos fotókra. De az elég beszédes, hogy őt még a jegygyűrűjével együtt látták utoljára, szóval feltehetően hisz szerelme ártatlanságában. Egy hozzájuk közel álló forrás pedig elárulta, hogy Jessica nem vette komolyan a híreszteléseket, és a házasságuk egyébként sem egy ilyen apróságon fog elcsúszni.

Alisha sajtósa már nyilatkozatot is tett az Us Weeklynek, amiben minden szerelmi kapcsolatot tagadnak, most pedig a színésznő apukája is megszólalt az E! Newsnak, aki szerint az egész felhajtás egy nagy kamu és a lánya teljesen ártatlan. „Az egész csak spekuláció. New Orleansban vannak, egy közös filmen dolgoznak, ennyi az egész. Láttam a hírekben a pletykákat, de semmit sem hiszek el belőle. Én zenei producer vagyok, szóval már hozzászoktam az ilyen esetekhez. Ez egy ilyen business, itt így mennek a dolgok”– nyilatkozta.

Téged meggyőzött Alisha apukájának érvelése?

Phytotec

Még több

Body