2019.11.29.@ 12.11

Az egyik színész elhagyta a Star Wars forgatókönyvét, azonnal felkerült a netre

Egyszerűen az ágya alatt felejtette…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egyik színész elhagyta a Star Wars forgatókönyvét, azonnal felkerült a netre

Egészen megdöbbentő sztori látott napvilágot a legújabb Star Wars filmmel kapcsolatban. Képzeld, a film egyik színésze egyszerűen elhagyta a mozi forgatókönyvét, amit aztán a megtalálók gyorsan fel is raktak az Ebay-re… Na, de kezdjük is az elején.

Az esetről először a rendező, J.J. Abrams mesélt a Los Angeles Timesnak és elmondta, hogy a film forgatása alatt kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora egyik első forgatókönyve, mert az egyik színész elhagyta a hotelben.

„Az egyik színészünk – meg szeretném mondani, hogy ki, de nem fogom – az ágya alatt hagyta, és egy takarító találta meg. Az továbbadta, és így kötött ki az Ebay-en.” nyilatkozta Abrams.

Nagy baj végül szerencsére nem történt, mert a Disney még időben észrevette a hirdetést és sikerült visszaszerezniük.

A rajongók persze találgatni kezdtek, mindenki arra volt kíváncsi, ki lehetett az a színész, aki képes volt az ágya alatt hagyni a forgatókönyvet… Nos, nem kellett sokáig várni, míg kiderült az igazság.

A Finnt játszó John Boyega ugyanis magára vállalta a kínos esetet. A színész a Good Morning America című műsorban mesélte el, hogy ő volt az, aki miatt a Skywalker kora forgatókönyve az Ebay-en végezte.

„Kijelentkeztem a szobából, és ott felejtettem a forgatókönyvet az ágyam alatt. Azért tettem oda, hogy reggel, ébredés után majd fogjam és azzal együtt menjek. Aztán a srácok átjöttek este, kicsit buliztunk, a forgatókönyv pedig valahogy ott maradt. Végül a takarítók megtalálták, feltették az Ebay-re, olyan 65 fontért (25 ezer forint), nem tudták, hogy egy igazi értékről van szó. Nagyon megijedtem, egyfolytában hívogattak, még Mickey egértől is kaptam egy telefonhívást, hogy mit tettem” – viccelődött a színész.

Címkék: csillagok háborúja disney forgatókönyv kiszivárgott star wars

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

„Egy hétig maszkban edzettem, ez történt”

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus

Ezért hízol eleinte csak a tested bizonyos területeire

Te is észrevetted már, hogy így van? Ez a magyarázat rá!

A legjobb nyújtások menstruációs fájdalmakra

5 szuper nyújtást mutatunk, amivel búcsút inthetsz a görcsöknek. Nem kell hozzá más, csak a kedvenc párnád!