Érdekes dolgot nyilatkozott Justin Timberlake állítólagos szeretőjének apja

Most akkor összejöttek, vagy sem?

Érdekes dolgot nyilatkozott Justin Timberlake állítólagos szeretőjének apja

Biztos te is hallottad a napokban a bombaként robbant hírt, miszerint Justin Timberlake-et lekapták a lesifotósok egy nővel, aki bizony nem a felesége volt. A meghitt fotókon Justin éppen Alisha Wainwright, azaz aktuális kolléganője kezét fogdossa…. Persze, az érintettek mindent tagadnak, sőt állítólag Justin felesége, Jessica Biel sem hisz ezeknek a képeknek, és szerinte nem ezen fog elcsúszni az egyébként erős házasságuk. Ám, Alisha apukája már nem ennyire biztos ebben…

Jeff Wainwright ugyanis a DailyMailnek adott exkluzív interjújában inkább kétes nyilatkozatokat tett, mintsem tagadta volna a pletykákat. Igaz, hogy Jeff a képek megjelenése óta nem is beszélgetett lányával, de szerinte Alisha egy igazi szabad lélek, aki pont azt csinálja, ami éppen neki tetszik„Nem tudom pontosan megmondani, hogy kapcsolatban van-e, vagy sem. Alisha egy fiatal 30 éves nő, aki éli az életét és teszi, amit tennie kell. Mindig nagy utazó volt, és nyitottan állt a világhoz. Igazi szabad lélek, de az egész családunk ilyen.” Jeffazzal folytatta, hogy ők otthon nem beszélnek egymás vad dolgairól – szóval, ha igazak a hírek, arról még egy jó darabig nem fog hallani.

„Még akkor is, ha bármi van köztük, engem biztosan nem avatna be. Amikor a show businessben dolgozol, akkor a családi életedet külön kell választanod a munkádtól. Amikor otthon együtt van az egész család, akkor mi másról szoktunk csevegni. Nem beszélünk az őrült dolgainkról.”

Ezek után egyre nagyobb az esélye annak, hogy Justin és Alisha mégiscsak kavartak… Szerinted mi az igazság?

Phytotec

Még több

Body