Kiderült, hogy pontosan meddig marad a trónon II. Erzsébet

A dátumot maga a királynő jelölte ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, hogy pontosan meddig marad a trónon II. Erzsébet

Az embereket már viszonylag régóta foglalkoztatja, hogy vajon II. Erzsébet mikor adja át a trónt fiának, Károlynak. Azt azért persze nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a királynő 93 éves létére elképesztő jó egészségi, fizikai és szellemi állapotban van, így egyáltalán nem meglepő, hogy még a trón átadásának időpontját is ő maga jelölte ki.

A Buckingham palota egykori vezetője szerint II. Erzsébet a 95. születésnapja környékén kívánja átadni az uralkodói feladatokat Károly walesi hercegnek, vagyis körülbelül másfél év múlva.

A hírek szerint ráadásul a korona átadási folyamatát már elkezdték előkészíteni, erre pedig azért van szükség, hogy felkészüljenek arra az eshetőségre is, ha a királynő egészségi állapota hirtelen megromlana.

Az angolok életében tehát egy rendkívül meghatározó időszak lassan a végéhez közelik, de azt figyelembe véve, hogy Károlynak mennyi ideje volt felkészülni erre a szerepre, szinte biztos, hogy jó király lesz belőle. András herceggel ellentétben, aki néhány évvel ezelőtti szexbotránya miatt épp most mondott le minden hercegi feladatáról.

Hát… Ezek szerint még a királyi család sem tökéletes…

Címkék: erzsébet II. erzsébet károly herceg királyi család királynő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.

3 zsenális süti, amiről sosem mondanád meg, hogy cukormentes

Mutatunk három klasszikus sütit, aminek a cukormentes verzióját csak még jobban fogod imádni.

5 tipp, ha életed legjobb alvása a cél

Mindenki tudja, hogy a jó alvás jelentheti a különbséget egy fantasztikus és egy borzalmas nap között. De hogyan biztosíthatod, hogy minden éjjel ugyanúgy kipihend magad? Hát így!

Ez történik valójában a testeddel, ha elhagyod a glutént

Kiiktatni glutént az étrerndedből felér egy durva elvonókúrával, ami egy rakás mellékhatással jár. Mutatjuk, mik is ezek pontosan.

6 gyakorlat, amivel kinyújthatod a home office-ban megfáradt izmaidat

Hogy elkerüld az egész napos ülés utáni „mindenem IS fáj”-állapotot, muszáj legalább óránként picit átmozgatnod magad – ehhez hoztunk most pár nyújtást, amihez még az asztalodat sem kell elhagynod.