Kiderült, hogy pontosan meddig marad a trónon II. Erzsébet

A dátumot maga a királynő jelölte ki!

Kiderült, hogy pontosan meddig marad a trónon II. Erzsébet

Az embereket már viszonylag régóta foglalkoztatja, hogy vajon II. Erzsébet mikor adja át a trónt fiának, Károlynak. Azt azért persze nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a királynő 93 éves létére elképesztő jó egészségi, fizikai és szellemi állapotban van, így egyáltalán nem meglepő, hogy még a trón átadásának időpontját is ő maga jelölte ki.

A Buckingham palota egykori vezetője szerint II. Erzsébet a 95. születésnapja környékén kívánja átadni az uralkodói feladatokat Károly walesi hercegnek, vagyis körülbelül másfél év múlva.

A hírek szerint ráadásul a korona átadási folyamatát már elkezdték előkészíteni, erre pedig azért van szükség, hogy felkészüljenek arra az eshetőségre is, ha a királynő egészségi állapota hirtelen megromlana.

Az angolok életében tehát egy rendkívül meghatározó időszak lassan a végéhez közelik, de azt figyelembe véve, hogy Károlynak mennyi ideje volt felkészülni erre a szerepre, szinte biztos, hogy jó király lesz belőle. András herceggel ellentétben, aki néhány évvel ezelőtti szexbotránya miatt épp most mondott le minden hercegi feladatáról.

Hát… Ezek szerint még a királyi család sem tökéletes…

Phytotec

Még több

Body