Ezek lesznek péntek este a legjobb filmek a tévében

Nincs kedved ma este semmi extrához? Nem baj, bújj a takaró alá, mi pedig megmutatjuk, hova kapcsolj a tévén!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek lesznek péntek este a legjobb filmek a tévében

A Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse (VIASAT3, 21:00)

Jack Sparrow (Johnny Depp) kalózkapitány kalandjai folytatódnak, amikor rájön, egy vérszerződés miatt Davy Jones (Bill Nighy) a szellemkapitány adósa. Ha ezt nem rendezi, örökké a Repülő Hollandi hajón kell szolgálnia. Ha ez nem lenne elég, az ő hibájából hiúsul meg Will Turner és Ms. Swann esküvője, hiszen kénytelenek vele tartani erre a kétes kimenetelű útra. Mi lesz ebből..?

Valerian és az ezer bolygó városa (FILM+, 18:20)

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) különleges ügynökök, akiknek az a feladatuk, hogy fenntartsák az univerzum rendjét. A fiú már hosszú ideje többet szeretne a lánytól, ám ő folyton visszautasítja őt, mert nem bízik benne. Parancsnokuk (Clive Owen) egy hatalmas intergalaktikus metropoliszba, Aplhába küldi őket, ahol nagyon sokféle faj éli mindennapjait. Az a feladatuk, hogy felkutassák azokat a láthatatlan erőket, akik a háttérben a világvégén ügyködnek.

Step Up 3D (Filmmania, 19:00)

Veszélybe kerül az utcai táncosok, becenevükön a Kalózok „otthona”, amikor rájönnek, ki akarják lakoltatni őket a régi áruházból. Egyetlen esélyük, ha egy pénzdíjas táncversenyen elviszik a fődíjat, ezért ezerrel elkezdenek próbálni. A rivális banda, a Szamurájok azonban lenyúlják a koreográfiájukat. A csapatnak az utolsó pillanatban kell egy másikat kitalálnia. Vajon ezzel is van esélyük a győzelemre?

Esti mesék (AMC, 19:10)

A harminckörüli Skeeter szállodai karbantartóként dolgozik, jó arc, de nem egy úriember. Az élete azonban megváltozik, amikor frissen elvált nővére, Wendy megkéri, hogy esténként vigyázzon a gyerekeire. A pasi minden lefekvés előtt mesét mond a kicsiknek, amik valamilyen csoda folytán megelevenednek. Ez kezdetben mindenkinek nagyon tetszik, ám a játék egyre veszélyesebbé válik. Hogy mi lesz ennek a vége…

Barátom, Róbert Gida (HBO, 19:30)

Róbert Gida, azaz Christopher Robert felnőtt ember már, ráadásul olyasvalaki, akinek eléggé kisiklott az élete. A munkájáért nem fizetik meg, de a túlórát elvárják tőle, így alig marad ideje a feleségére és kislányára. Úgy tűnik, már egyáltalán nem emlékszik arra, milyen boldog volt gyerekkorában, amikor Micimackóval és társaival töltötte a napjait. Váratlanul azonban ismét feltűnik az életében a „csacsi öreg medve”, nem sokkal később pedig hatalmas kalandokba keverednek együtt.

Címkék: ajánló este filmek péntek programajánló tévéajánló tévéműsor tv ajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!