2019.11.29.@ 05.11

Veszélyben van Meghan és Harry élete?

A jelek szerint nagyon aggódnak a biztonságukért…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Veszélyben van Meghan és Harry élete?

Nehéz időszakon megy keresztül Meghan és Harry, mióta megszületett kisfiuk, Archie. A brit sajtó ugyanis az utóbbi hónapokban abszolút nem kímélte őket, és folyamatosan róluk írtak – ráadásul nem túl pozitívan. A royal pár egy ideig szó nélkül tűrte a dolgokat, ám nemrég több médiumot is bepereltek a róluk szóló cikkek miatt. Sőt, Megék úgy döntöttek, egy kis időre Amerikába utaznak a hercegné családjához, hogy kipihenhessék az eseményeket… Sőt, még a karácsonyt sem töltik a királynővel!

Azonban az otthonokról készült legfrissebb képek alapján Megék tényleg aggódnak biztonságért (főleg Archie baba miatt), ugyanis Frogmore Cottage köré egy újabb kerítést építtettek fel – egészen pontosan a harmadikat. Ez az újítás egyébként állítólag körülbelül 12.000 fontba, azaz majdnem 5 millió forintba került… És nagy valószínűleg azért rendelték be, mert állítólag aggódnak amiatt, hogy a szomszédos Frogmore House turistái mennyire közel tudnak kerülni az otthonukhoz. (Ott ugyanis legalább évente 3 alkalommal kinyitják a kapukat az érdeklődők előtt…)

Mondjuk érthető az aggodalmuk, hiszen az utóbbi hónapokban tényleg folyamatosan jelentek meg róluk képek és cikkek mindenhol… Harry pedig köztudottan attól retteg, hogy ugyanaz fog történni a szerelmével, mint az édesanyjával, Dianával.

Címkék: archie biztonság harry herceg meghan hercegné meghan markle royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!