2019.12.16.@ 14.12

DRHAZI  SZÉPSÉG és AJÁNDÉK

A nők legtöbbje advent idején a szeretteire koncentrál, hogy minél tökéletesebb legyen az ünnep. Feldíszítjük a házat, gondosan választunk ajándékokat, készülünk a tökéletes menüre és csak legutolsóként gondolunk magunkra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

DRHAZI  SZÉPSÉG és AJÁNDÉK

Mégis nyugodtak lehetünk, mert ha a bőrápolási rutinunk minőségét fejlesztjük, a legtöbbet adhatjuk az arcbőrünknek. Értékes, tiszta hatóanyagokkal, jól felszívódó, mély szinten regeneráló formulákkal szépek, belső sugárzástól ragyogóak leszünk az ünnepek alatt.

Modern holisztikus otthoni kezelési sorok

Modern, mert a legújabb biotechnológiát tartalmazzák, holisztikusak, mert tudatosan felépített struktúrával a bőr minden szintjét pozitívan építik, így nem csupán a szépséget, hanem az egészséget is támogatják. A kozmetikumok 100% természetes, bőrazonos, és bio liposzómás összetétele biztosítja a bőr szerkezeti és funkcionális szükségleteit. Anti aging aromaként a damaszkuszi rózsa, rózsafa és pálmarózsa olajának kellemes illata burkol be minket, kényezteti bőrünket és a lelkünket. Szerencsés, hogy a világ legjobb növényi antibiotikuma, mely a kozmetikumokat tartósítja, egyben az egyik legjobb fiatalító antioxidáns hatóanyaga, mely DNS szinten védi bőrünket a környezet káros hatásaitól.

A holisztikus koncepcióban nappal hidratáljuk, védjük az arcbőrt, éjszaka pedig töltjük a bőr mély rétegeit. Éjszakára oleogél javasolt hidratáló tejjel, hogy krémemulgenst ne vigyünk a bőrre, még ha az bőrazonos is, mert az emulgensek be is viszik az olajat a bőrbe, de ki is mossák onnan. Így töltődik a bőr irha rétege és megszűnik a mélyrétegi dehidratáció. Az intenzív szérum folyékony bőrként tartalmazza a felépítő hatóanyagokat, nappalra és éjszakára is kiváló.

A kozmetikumok hatékonyságának az értékes gyógynövény terápia adja az alapját, mégis az erős sejtszintű hatást a 14 féle nanopeptid maximált dózisú alkalmazása nyújtja.

Mik azok a nanopeptidek?

A növényi fehérjékből célszerűen létrehozott nanopeptidek az innovatív biotechnológiai hatóanyaggyártás legújabb korszakát képviselik. Programozó jelmolekulák és kizárólag azoknak a sejteknek a működésére hatnak, melyeket megcéloznak és pontosan úgy, ahogyan elvárjuk tőlük.

  • erős hatásukkal kiváltják az invazív plasztikai beavatkozásokat
  • azonosak a bőrt alkotó humán peptidekkel, így kiválóan felszívódnak és beépülnek a sejtekbe
  • maximális hatást fejtenek ki, mert potenciáljukat a bőr sejtjeiben aktiválják
  • biztonságosan alkalmazhatóak és jótékonyak a bőrre

 

MIMIKAI IZOM ELLAZÍTÓ PEPTIDEKSegítik az arcizmok stresszkezelését. Az izmokat behálózó idegrendszerre hatva lazítják el a feszült mimikai izmokat.

BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTIDEK – Ezek a peptidek a fibroblasztokat ösztönzik új kollagén és elasztin termelésére, s ezáltal történik intenzív sejtmegújulás a bőrben.

DNS VÉ NANOPEPTIDEK – Védik a DNS kromoszómákban a telomerek épségét, hogy az egészséges sejtreprodukció biztosított legyen.

PIGMENTFOLT KEZELŐ NANOPEPTIDEK – Az alfa MSH és a tirozináz enzim termelésének normalizálásával szabályozzák a melanin optimális termelését a bőrben.

Címkék: beauty divat kampány lifestyle smink szépség szépségápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.

3 ellenállhatatlan süti, ami még a fogyásban is segít

Nagyon alacsony a kalóriatartalmuk, mégis isteni finomak!