2019.12.16.@ 15.12

Megható, amit Gáspár Laci volt mentoráltjának üzent

Ezt neked is látnod kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható, amit Gáspár Laci volt mentoráltjának üzent

Gáspár Laci idén is egy mentoráltjával jutott be az X-Faktor döntőjébe, aki annyira bízott Zdroba Patrik tehetségében, hogy még a színpadon is segítette pártfogoltját annak első előadásánál.

Visszatekintve azonban már megbánta, hogy Deadpoolként ugrándozott, miközben az X-Faktor versenyző egy Celine Dion számot adott elő, hiszen lehet, hogy ez a rizikós előadás vezetett odáig, hogy Patrik végül csak a 3. helyen végzett.

Mindenesetre Laci semmiképpen sem akarja, hogy a civil életben egyébként banki alkalmazottként dolgozó Patrik a verseny után rögtön visszatérjen a régi életéhez. Szerinte ugyanis a fiú annyira tehetséges, hogy a jövőben még tuti sokat fogunk róla hallani.

„Drága Patrik! Nagyon megkedveltelek a közös utunk során, ami még nem ért itt a végéhez! Gratulálok neked a nagyszerű 3. helyezéshez! Sokan szeretnek ezt ne felejtsd el soha! Rám bármikor számíthatsz, bármiben! Alázat, tehetség, hang, szeretet, hit! Ezek és Isten áldása kísérje életed minden napját és a siker legyen veled! Pihend ki magad, aztán hajrá!” – írta Laci Insta oldalán.

Ugye milyen rendes tőle, hogy még mindig így kiáll a mentoráltjáért?

Címkék: döntő gáspár laci mentor x-faktor zdroba patrik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.