2019.12.16.@ 13.12

Ő lett a világ legszebb nője

Szerinted is gyönyörű?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szombaton rendezték meg Londonban a Miss World világversenyét, ahol – mint minden évben – most is megválasztották a világ legszebb nőjét. Mármint a szépségversenyre jelentkezők közül, mert azt tudjuk ugye, hogy egy másik választás szerint a legszebb nő Bella Hadid. Na de a Miss World nemzetközi versenyét Toni-Ann Singh nyerte Jamaicából.

Toni-Ann azt mondta, szeretne kiállni a női egyenjogúság és a #MeToo-mozgalom mellett, és kihangsúlyozta azt is, hogy szerinte igenis van még jelentősége és létjogosultsága a szépségversenyeknek.

„Minden nőnek meg kell adni a lehetőséget, hogy olyan nő legyen, amilyen szeretne lenni. És ha te olyan típus vagy, aki szeret gyönyörű ruhákba bújni, illetve a színpadon kiállni valamilyen cél érdekében, vagy tenni valamit az országodért, akkor hajrá, de ha nem, az is rendben van – mondta a 23 éves lány, aki egyébként a floridai egyetemen tanul. Hozzátette még, hogy a szépség érdekelte őt a legkevésbé ebben a versenyben. Sokak szerint az is jelentőségteljes és nagy előrelépés, hogy a világversenyt egy jamaicai fekete szépség nyerte meg. Hazánkat egyébként a 2019-es Magyarország Szépe nyertese, Nagypál Krisztina képviselte, ő viszont a Top 40-be nem jutott be.

Ő lett a világ legszebb nője

Fotó megosztása:

Fotók: Profimedia – Red Dot

Címkék: egészséges ételek hőség kánikula

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.