Nem látsz ma cukibbat Taylor Swiftnél és a pasijánál

Ritkán mutatkoznak együtt, most mégis kivételt tettek.

Nem látsz ma cukibbat Taylor Swiftnél és a pasijánál

Ha még nem tudtad volna, Taylor Swift is szerepel a Macskák című musicalben, amit most mutattak be világszerte. A New York-i premieren az énekesnő mindenki szerint gyönyörűbb volt, mint eddig bármikor, ami egyrészről köszönhető egy gyönyörű, vörös Oscar de la Renta ruhának, másrészről pedig szerelmének, Joe Alwynnak, aki végig büszkén támogatta kedvesét a háttérból, a vetítés után pedig kéz a kézben távoztak a helyszínről.

És hogy ez miért nagy szám? Taylor és Joe már 2016 óta járnak, azóta viszont alig készült közös kép róluk, ráadásul még egy eseményen sem jelentek meg közösen. Az, hogy a magánéletüket ennyire védik a nyilvánosságtól, valószínűleg annak köszönhető, hogy az énekesnőnek már nem egy kapcsolata ment tönkre a túlzott médiafigyelem miatt, hiszen elég csak Harry Styles-ra vagy Tom Hiddlestone-ra gondolni…

Ezután pedig nem csoda, hogy a sztár most már nem árul el semmit a szerelmi életéről.

A premier utáni képek viszont extra édesre sikerültek, a rajongók pedig végre örülhetnek, hiszen Taylor boldogabb, mint valaha.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor & @Joe.Alwyn leaving the CATS premiere earlier tonight!💗💘 #CatsMovie 📸: @JustJared

Taylor Swift Lover Fest (@loverstadiumfest) által megosztott bejegyzés, Dec 16., 2019, időpont: 9:09 (PST időzóna szerint)

Még több

Body