Őszintén vallott kapcsolatáról Istenes Bence

Nem hisznek a hagyományos családmodellben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Őszintén vallott kapcsolatáról Istenes Bence

Azt eddig is tudtuk, hogy Istenes Bence nem tartja magában a véleményét, és ami a szívén, az a száján. Ezt bizonyította most az a bátor Instagram poszt is, amiben őszintén beszélt rajongóinak Adéllal való kapcsolatáról.

A műsorvezető kifejetette, hogy véleménye szerint a mai világban akkor tud jól működni egy házasság, ha a férfi és a nő egyenlő arányban osztja meg az otthoni feladatokat, nem pedig a régi, konzervatív minta szerint.

„Őszintén szólva mi nagyon nem hiszünk a hagyományos családmodellben, miszerint a férfi a pénzt keresi, a többi pedig a nő dolga. Én első perctől kezdve szinte ugyanannyit pelenkázok, fürdetek, viszem-hozom Natant az oviba, gyakran főzök, porszívózom és mosogatok. De Adél is simán lenyírja a füvet, ha épp olyan kedve van, sokkal türelmesebb, ha bútorszerelésről van szó, és havat is lapátol. Szerintünk ma ez így tud jól működni! Nem azt mondom, hogy a nő ne legyen nő, a férfi pedig férfi, de ez nem az otthoni munkamegosztáson múlik!! Az kemény és monoton feladat, főleg, ha már gyerekek is vannak a képletben. Nálatok ezek a dolgok hogy vannak? Hogyan tud ez szerintetek jól működni?”

A poszthoz szinte kizárólag csak támogató hozzászólások érkeztek, szóval úgy tűnik, hogy a rajongók is örülnek neki, hogy a párnak ilyen modern a gondolkodása. Te mit szólsz hozzá, szerinted Bence és Adél jó példát mutat?

Címkék: család csobot adél házasság istenes bence nyerő páros

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

6 egészséges szokás, ami pár hónap alatt megváltoztatja az életed

6 egészséges szokás, ami pár hónap alatt megváltoztatja az életed

Életmódot váltani nem is olyan bonyolult, mint hinnéd, csak a megfelelő szokásokkal kell kezdeni.

Harry herceg kitálalt

Meghan után most Harry borította a bilit – a legújabb interjújában a herceg egyáltalán nem fogta vissza magát!

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!