2020.01.13.@ 13.01

A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Ez a sztori nemcsak ciki, de nagyon vicces is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Daniel Radcliffe eljátszhat megannyi karaktert még az élete során, a legjelentősebb szerepe mégis a Harry Potter marad. A varászlótanconc történetének hála pedig az emberek szó szerint bárhol a világon felismerik a színészt. Vagy mégsem?

A sztár néhány nappal ezelőtt a Graham Norton Show-ban vendégeskedett, ahol egy nagyon vicces történetet osztott meg a nagyközönséggel.

„Épp New Yorkban voltam a barátnőmmel, aki bement egy boltba, én pedig addig kint maradtam a kutyánkkal az üzlet előtt. A történethez hozzátartozik, hogy sok rétegnyi ruha volt rajtam, nagyméretű pulcsival és kabáttal” – kezdte a történetet Daniel, majd így folytatta: „Mivel tél volt és nagyon hideg, ezért letérdeltem a kutyánkhoz, hogy a kezeimmel felmelegítsem egy kicsit, amikor is egy arra sétáló férfi alaposan végignézett rajtam, miközben elment mellettem. Az idegen pasi néhány pillanat múlva visszajött, a kezembe nyomott 5 dollárt, és azt mondta: » Vegyél magadnak egy forró kávét haver! « Ezután csak egy valamit tudok teljes bizonyossággal: muszáj lesz sűrűbben borotválkoznom!” – fejezte be a nem mindennapi sztorit mindenki Harry-je.

via GIPHY

Címkék: Daniel Radcliffe hajléktalan harry potter Roxfort vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.