A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Ez a sztori nemcsak ciki, de nagyon vicces is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Daniel Radcliffe eljátszhat megannyi karaktert még az élete során, a legjelentősebb szerepe mégis a Harry Potter marad. A varászlótanconc történetének hála pedig az emberek szó szerint bárhol a világon felismerik a színészt. Vagy mégsem?

A sztár néhány nappal ezelőtt a Graham Norton Show-ban vendégeskedett, ahol egy nagyon vicces történetet osztott meg a nagyközönséggel.

„Épp New Yorkban voltam a barátnőmmel, aki bement egy boltba, én pedig addig kint maradtam a kutyánkkal az üzlet előtt. A történethez hozzátartozik, hogy sok rétegnyi ruha volt rajtam, nagyméretű pulcsival és kabáttal” – kezdte a történetet Daniel, majd így folytatta: „Mivel tél volt és nagyon hideg, ezért letérdeltem a kutyánkhoz, hogy a kezeimmel felmelegítsem egy kicsit, amikor is egy arra sétáló férfi alaposan végignézett rajtam, miközben elment mellettem. Az idegen pasi néhány pillanat múlva visszajött, a kezembe nyomott 5 dollárt, és azt mondta: » Vegyél magadnak egy forró kávét haver! « Ezután csak egy valamit tudok teljes bizonyossággal: muszáj lesz sűrűbben borotválkoznom!” – fejezte be a nem mindennapi sztorit mindenki Harry-je.

via GIPHY

Címkék: Daniel Radcliffe hajléktalan harry potter Roxfort vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Harry herceg kitálalt

Harry herceg kitálalt

Meghan után most Harry borította a bilit – a legújabb interjújában a herceg egyáltalán nem fogta vissza magát!

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!