2020.01.13.@ 13.01

A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Ez a sztori nemcsak ciki, de nagyon vicces is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Harry Potter sztárját hajléktalannak nézték

Daniel Radcliffe eljátszhat megannyi karaktert még az élete során, a legjelentősebb szerepe mégis a Harry Potter marad. A varászlótanconc történetének hála pedig az emberek szó szerint bárhol a világon felismerik a színészt. Vagy mégsem?

A sztár néhány nappal ezelőtt a Graham Norton Show-ban vendégeskedett, ahol egy nagyon vicces történetet osztott meg a nagyközönséggel.

„Épp New Yorkban voltam a barátnőmmel, aki bement egy boltba, én pedig addig kint maradtam a kutyánkkal az üzlet előtt. A történethez hozzátartozik, hogy sok rétegnyi ruha volt rajtam, nagyméretű pulcsival és kabáttal” – kezdte a történetet Daniel, majd így folytatta: „Mivel tél volt és nagyon hideg, ezért letérdeltem a kutyánkhoz, hogy a kezeimmel felmelegítsem egy kicsit, amikor is egy arra sétáló férfi alaposan végignézett rajtam, miközben elment mellettem. Az idegen pasi néhány pillanat múlva visszajött, a kezembe nyomott 5 dollárt, és azt mondta: » Vegyél magadnak egy forró kávét haver! « Ezután csak egy valamit tudok teljes bizonyossággal: muszáj lesz sűrűbben borotválkoznom!” – fejezte be a nem mindennapi sztorit mindenki Harry-je.

via GIPHY

Címkék: Daniel Radcliffe hajléktalan harry potter Roxfort vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!