Kiakadtak a netezők Timothée Chalamet új külsején

Timmy bajsza legyen veletek!

Kiakadtak a netezők Timothée Chalamet új külsején

Szögezzünk le valamit gyorsan: eddig Timothée Chalamet volt Hollywood talán egyetlen szárja, aki teljesen mindegy, hogy Givenchy, Haider Ackermann vagy Louis Vuitton szerelésben jelenik meg, esetleg egy krumpliszsákba bújik, ugyanúgy az internet favoritja marad.

Sőt, néha kicsit már az az érzésünk vele kapcsolatban, hogy a tény, miszerint olyan ikonikus szerepeket tett le az asztalra, mint a Szólíts a neveden vagy a Csodálatos fiú, feljogosítja arra, hogy örökké a kis kedvenceket őrző búra alatt maradjon.

Ezért is olyan nagy szám az az online hiszti, amit Timothée apró bajuszkája váltott ki a fangirlökből. A 24 éves színész eddig a kisfiús arcú, „észre sem veszed, hogy borotválkozik, mert nem is feltételezed, hogy van miből” teamet rősítette, most viszont bepróbálkozott némi arcszőrzettel, ami így sikerült:

 Us Getty Images

Nem mondjuk, hogy a net egyértelműen gyűlöli Timmy új lookját, de életében először alaposan megosztja a rajongói véleményeket. Van, aki kifejezetten követeli vissza a régi, babaarcú imázst: „Ha Timothée Chalamet nem borotválja le a bajszát azonnal, én hívom a rendőrséget” – írta egy rajongó, míg egy másik ezzel a szöveggel támadt: „Timothée Chalametnek mini bajsza van. Timothée, azonnal szabadulj meg tőle!” Mások viszont egyenesen a folytatást követelték: „Nem lehetek én az egyetlen, akinek bejön Timothée Chalamet kecskeszakáll kezdeménye!”

via GIPHY

És te melyik teambe tartozol?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Body