Harry barátja szerint csúnya lenne az igazság, ha a herceg kitálalna

Hamarosan interjút fognak adni a történtekről?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry barátja szerint csúnya lenne az igazság, ha a herceg kitálalna

Harry herceg és Meghan hercegné a következő hetekben várhatóan végleg elhagyja a királyi család kötelékét – vagy inkább szorítását – és Kanadába költözik. A volt színésznő amúgy a nagy bejelentést követően szinte azonnal visszarepült Amerikába, magára hagyva férjét dühös családjával.

II. Erzsébet királynő egyébként tegnap, azaz január 13-án hívta össze családja legfontosabb tagjait egy tanácskozásra, a megbeszélésen rajta kívül Károly herceg, Vilmos herceg és természetesen Harry herceg volt jelen. Nem sokkal később az uralkodó kiadott egy közleményt, amiben az egész világgal tudatta: nem áll kedvenc unokája boldogságának útjába, segíteni fogja az önállósulásban.

Persze, ha nem így tett volna, kockára teszi a királyi család jó hírnevét, amit a botrányos ’90-es évek után kemény munkával sikerült csak helyrehozni. Harry herceg egyik barátja, Tom Bradby szerint ugyanis Sussex hercege és hercegnéje azt tervezték, leülnek a kamerák elé és adnak egy brutálisan őszinte interjút. Ami persze helyrehozhatatlan károkat okozott volna a család imázsában…

„Van néhány ötletem arra vonatkozóan, mit mondanának egy ilyen interjúban és az nem lenne valami szép. Egy elnyújtott háború a királyi család és Harryék között elég borzasztó lenne mindenkinek” – írta meg a Sunday Times-nak véleményét a barát, majd hozzátette, úgy tudja, a royal pár esküvőjének idején „mérgező dolgok” hangzottak el több királyi rokon szájából, ami sok fájdalmat okozott Meghan hercegnének.

Szerinted ki lehetett az, aki így megbántotta Harry herceg szerelmét? Csak remélni tudjuk, hogy nem Vilmos herceg volt… Az interjúról egyébként egyelőre nincs hivatalos információ, lehet, hogy Harryék meggondolták magukat ezzel kapcsolatban.

Címkék: botrány harry herceg interjú királyi család meghan hercegné meghan markle szakítás tárgyalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Harry herceg kitálalt

Harry herceg kitálalt

Meghan után most Harry borította a bilit – a legújabb interjújában a herceg egyáltalán nem fogta vissza magát!

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!