6 interjú, amiben a sztárok nagyon nem fogták vissza magukat

Csekkold a sztárok legőszintébb pillanatait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 interjú, amiben a sztárok nagyon nem fogták vissza magukat

Ariana Grande

Arit nem kell félteni, ha ki kell állnia magáért, vagy épp a nőkért általában. Egy interjúban például megkérdezték, hogy ha a telefon és a smink között kellene választania, melyiket használná még egyszer utoljára? Mire ő szépen elmagyarázta, hogy nem ennyiből áll egy lány élete: „Ez most azt jelenti, hogy a férfiak szerint mi a két számunkra legfontosabb dolog? Hogy ha valakivel beszélgetek, szeretem tartani a szemkontaktust és igazán jelen lenni”– mondta. A műsorvezető hozzáfűznivalója pedig annyi volt: „tanuljanak, hölgyeim!” Ezt Ariana nem hagyhatta szó nélkül, és „tanuljatok, fiúk!”– felkiáltással vágott vissza.

via GIPHY

Beyoncé

Az énekesnőnek még a 2000-es évek elején, a Destiny’s Child tagjaként gyűlt meg a baja egy felkészületlen újságíróval. A riporter bevallottan nem figyelt a Grammy-jelölésekkor, mégis erről kérdezte volna Beyt. „Miért nem figyeltél? Nincs jogod ilyen kérdést feltenni nekünk, mert nem nézted meg a jelöléseket”– bukott ki Beyoncé.

via GIPHY

Jane Fonda

Amikor a színésznőnek nemrég a Google rá vonatkozó legnépszerűbb kérdéseire kellett válaszolnia, a beauty titkát firtató témánál csak annyit mondott: „a titkom a jó gének, és a sok pénz.” Oké, Jane, jegyzetelünk!

via GIPHY

Dakota Johnson

Dakota néhány hónapja Ellen Degeneres talk show-jában járt, ahol a háziasszony nagyon durván beégette magát. Megpróbálta ugyanis a színésznőt zavarba hozni azzal, hogy számon kéri: miért nem volt meghívva Dakota szülinapi bulijára? A sztárcsaj pedig lerendezte a dolgot annyival, hogy tisztázta: Ellent igenis elhívták a partira, csak nem ment el. Hupsz!

via GIPHY

Aretha Franklin

A legendás énekesnő őszinteségének ebben az interjúban szegény Taylor Swift volt az áldozata. Hiszen amikor az újságíró különböző előadókról (Adele, Alicia Keys) kérdezte Aretha véleményét, mindig tudott valami szépet mondani a tehetségükre. Ám amikor szóba jött Tay, Aretha csak a csini ruháit dicsérte meg.

via GIPHY

Whoopi Goldberg

A színésznő egy műsorban jól hallhatóan szellentett egyet, amit nem is próbált palástolni. „Ó, elnézést! Azt hiszem épp, eleresztettem egy kisgalambot”– igyekezett elviccelni a kínos szitut.

via GIPHY

Címkék: aretha franklin Ariana Grande beyonce Dakota Johnson jane fonda kínos őszinte interjú sztárok taylor swift vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!