2020.01.15.@ 15.01

6 interjú, amiben a sztárok nagyon nem fogták vissza magukat

Csekkold a sztárok legőszintébb pillanatait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 interjú, amiben a sztárok nagyon nem fogták vissza magukat

Ariana Grande

Arit nem kell félteni, ha ki kell állnia magáért, vagy épp a nőkért általában. Egy interjúban például megkérdezték, hogy ha a telefon és a smink között kellene választania, melyiket használná még egyszer utoljára? Mire ő szépen elmagyarázta, hogy nem ennyiből áll egy lány élete: „Ez most azt jelenti, hogy a férfiak szerint mi a két számunkra legfontosabb dolog? Hogy ha valakivel beszélgetek, szeretem tartani a szemkontaktust és igazán jelen lenni”– mondta. A műsorvezető hozzáfűznivalója pedig annyi volt: „tanuljanak, hölgyeim!” Ezt Ariana nem hagyhatta szó nélkül, és „tanuljatok, fiúk!”– felkiáltással vágott vissza.

via GIPHY

Beyoncé

Az énekesnőnek még a 2000-es évek elején, a Destiny’s Child tagjaként gyűlt meg a baja egy felkészületlen újságíróval. A riporter bevallottan nem figyelt a Grammy-jelölésekkor, mégis erről kérdezte volna Beyt. „Miért nem figyeltél? Nincs jogod ilyen kérdést feltenni nekünk, mert nem nézted meg a jelöléseket”– bukott ki Beyoncé.

via GIPHY

Jane Fonda

Amikor a színésznőnek nemrég a Google rá vonatkozó legnépszerűbb kérdéseire kellett válaszolnia, a beauty titkát firtató témánál csak annyit mondott: „a titkom a jó gének, és a sok pénz.” Oké, Jane, jegyzetelünk!

via GIPHY

Dakota Johnson

Dakota néhány hónapja Ellen Degeneres talk show-jában járt, ahol a háziasszony nagyon durván beégette magát. Megpróbálta ugyanis a színésznőt zavarba hozni azzal, hogy számon kéri: miért nem volt meghívva Dakota szülinapi bulijára? A sztárcsaj pedig lerendezte a dolgot annyival, hogy tisztázta: Ellent igenis elhívták a partira, csak nem ment el. Hupsz!

via GIPHY

Aretha Franklin

A legendás énekesnő őszinteségének ebben az interjúban szegény Taylor Swift volt az áldozata. Hiszen amikor az újságíró különböző előadókról (Adele, Alicia Keys) kérdezte Aretha véleményét, mindig tudott valami szépet mondani a tehetségükre. Ám amikor szóba jött Tay, Aretha csak a csini ruháit dicsérte meg.

via GIPHY

Whoopi Goldberg

A színésznő egy műsorban jól hallhatóan szellentett egyet, amit nem is próbált palástolni. „Ó, elnézést! Azt hiszem épp, eleresztettem egy kisgalambot”– igyekezett elviccelni a kínos szitut.

via GIPHY

Címkék: aretha franklin Ariana Grande beyonce Dakota Johnson jane fonda kínos őszinte interjú sztárok taylor swift vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.