2020.01.16.@ 17.01

Szakértők leplezték le Vilmos és Katalin valódi érzéseit

Kiderült minden!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakértők leplezték le Vilmos és Katalin valódi érzéseit

Vilmost és Katalint tegnap láthattuk először nyilvánosan azóta, hogy Harry és Meghan bejelentették a függetlenedésüket. Bradfordba utaztak, hogy meglátogassák a helyi közösséget. És mivel eddig nem árulták el a gondolataikat a kialakult helyzetről, ezért az amerikai Cosmopolitan egy testbeszéd szakértő, Blanca Cobb segítségével leplezte le a hercegi pár valódi érzéseit.

Ahogy megérkeztek Bradfordba, az utcán köszöntötték a lakosokat, és ez idő alatt mindketten többször megérintették a hasukat. Blanca szerint ez azt jelentheti, hogy a pár kissé bizonytalan és ideges: „Ha valamiben nem vagy biztos, akkor eltakarod a tested sebezhető pontjait. Ami a legérdekesebb, hogy Katalin és Vilmos is ugyanezt tették.” Persze ezt lámpalázként is lehet fordítani, de valószínűleg Harry-ék coming outja is rátesz egy lapáttal az idegeskedésre.

Fotók: Profimedia – Red Dot

A szakértő amellett sem akart szó nélkül elmenni, hogy mennyire összhangban van Vilmos és a felesége. Erről pedig az árulkodik, hogy egymás tükörképeiként lépkedtek, és szinte mindent szinkronban csináltak.

Na de a legizgalmasabb mégis az, hogy Blanca olyan jelekre is felfigyelt, ami a pár Harry-vel és Meghannel való viszonyára vezethető vissza. A szakértő szerint a vállak elárulják, hogy mi megy a zárt ajtók mögött. Megfigyelte ugyanis, hogy az ezt megelőző nyilvános eseményeken más testtartás jellemezte a royalokat: „Nem igazán láttuk még Katalint és Vilmost ennyire leeresztett vállakkal, és kevésbé biztos tartással. Ez pedig azért lehet, mert most rájuk is nehezedik a Meghan és Harry körül kialakult nyomás. Szerintem a görbe testtartás most feltűnőbb volt, mint eddig.”  

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: egészséges ételek hőség kánikula

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.

3 ellenállhatatlan süti, ami még a fogyásban is segít

Nagyon alacsony a kalóriatartalmuk, mégis isteni finomak!