2020.01.16.@ 17.01

Szakértők leplezték le Vilmos és Katalin valódi érzéseit

Kiderült minden!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakértők leplezték le Vilmos és Katalin valódi érzéseit

Vilmost és Katalint tegnap láthattuk először nyilvánosan azóta, hogy Harry és Meghan bejelentették a függetlenedésüket. Bradfordba utaztak, hogy meglátogassák a helyi közösséget. És mivel eddig nem árulták el a gondolataikat a kialakult helyzetről, ezért az amerikai Cosmopolitan egy testbeszéd szakértő, Blanca Cobb segítségével leplezte le a hercegi pár valódi érzéseit.

Ahogy megérkeztek Bradfordba, az utcán köszöntötték a lakosokat, és ez idő alatt mindketten többször megérintették a hasukat. Blanca szerint ez azt jelentheti, hogy a pár kissé bizonytalan és ideges: „Ha valamiben nem vagy biztos, akkor eltakarod a tested sebezhető pontjait. Ami a legérdekesebb, hogy Katalin és Vilmos is ugyanezt tették.” Persze ezt lámpalázként is lehet fordítani, de valószínűleg Harry-ék coming outja is rátesz egy lapáttal az idegeskedésre.

Szakértők leplezték le Vilmos és Katalin valódi érzéseit

Fotó megosztása:

Fotók: Profimedia – Red Dot

A szakértő amellett sem akart szó nélkül elmenni, hogy mennyire összhangban van Vilmos és a felesége. Erről pedig az árulkodik, hogy egymás tükörképeiként lépkedtek, és szinte mindent szinkronban csináltak.

Na de a legizgalmasabb mégis az, hogy Blanca olyan jelekre is felfigyelt, ami a pár Harry-vel és Meghannel való viszonyára vezethető vissza. A szakértő szerint a vállak elárulják, hogy mi megy a zárt ajtók mögött. Megfigyelte ugyanis, hogy az ezt megelőző nyilvános eseményeken más testtartás jellemezte a royalokat: „Nem igazán láttuk még Katalint és Vilmost ennyire leeresztett vállakkal, és kevésbé biztos tartással. Ez pedig azért lehet, mert most rájuk is nehezedik a Meghan és Harry körül kialakult nyomás. Szerintem a görbe testtartás most feltűnőbb volt, mint eddig.”  

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: bőr cici egészség ez történik home office járvány karantén koronavírus mell melltartó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ez a tökéletes bugyi a popsid formája alapján

Ez a tökéletes bugyi a popsid formája alapján

Segítünk megtalálni az új kedvenc alsód!

Rettegtem az epilálástól, de kipróbáltam: ez lett a vége

Szerkesztőnk, Bianka megtalálta a beauty szettet, ami tökéletesen felkészíti a nyárra anélkül, hogy be kellene csekkolnia a kozmetikushoz. Ismerd meg a Braun menő eszközeit te is!