Ebben az egy dologban legyőzhetetlen Katalin hercegné

Gondoltad volna, hogy ilyen versengő típus a hercegné?

Ebben az egy dologban legyőzhetetlen Katalin hercegné

Te tudtad Katalin hercegnéről, hogy milyen hatalmas sportrajongó? Képzeld, még az egyetemi évei alatt lett nagy szenvedélye a testmozgás, ami a mai napig is tart: mostanában például teniszleckéket vesz a nagyon exkluzív, Hurlingham Clubban.

Saját, privát edzője van a hercegnének, akit gyakran látnak a klubnál. Az egyik állandó tag pedig elmondta, hogy Kate-nek nagyon jól megy a tenisz: „nagyon ügyes. Sokszor lejön edzeni a trénerével, miközben a biztonságiak ott sertepertélnek a háttérben.”

A korábbi világelső teniszező, Rod Laver pedig elárulta a DailyMailnek, hogy Katalinban elképesztően nagy a versenyszellem. Főleg, ha a férje, Vilmos ellen játszik. „Találkoztam velük párszor Wimbledonban, a királyi páholyban, ahol tudtam velük váltani néhány szót. Akkor Vilmos elmondta nekem, hogy eddig még képtelen volt legyőzni a feleségét teniszben.”

Fotó: US Getty Images

És úgy tűnik, Kate tehetségét örökölte a kisfiuk, György herceg is.A mini royal ugyanis szintén teniszedzésre jár, a mestere pedig nem más, mint Roger Federer! Úgyhogy úgy néz ki, Vilmos hercegnek újabb kihívója akadt, de ilyen edző mellett még Katalin is féltheti a teniszkirálynői koronáját Györgytől!

Még több

Body