Kínosra sikerült Miley Cyrus és Liam Hemsworth találkozása

Ez tényleg kellemetlen lehetett!

Kínosra sikerült Miley Cyrus és Liam Hemsworth találkozása

Most vasárnap tartották a Oscar-gálát, ami előtt természetesen több előpartira is meghívták a hírességeket. A sztárok imádják ezeket az eseményeket, így gyakran előfordul, hogy az exek itt találkoznak újra hónapokkal vagy évekkel a szakításuk után. Ez történt most Miley Cyrusszal és Liam Hemsworth-szel is a WME partin. De míg sok expár ilyenkor udvariasan köszön egymásnak, addig Miley és Liam másképp reagáltak. A bennfentesek szerint az egykori szerelmesek csak simán keresztülnéztek egymáson, és úgy tettek, mintha a másik ott sem lenne… Ez azért is extrakínos, mert Miley szülei is az eseményen voltak, és az sem kizárt, hogy az új pasiját, Cody Simpsont sem hagyta otthon.

„Kerülték egymást. Liam nem sokkal később távozott, ahogy Miley és a szülei megérkeztek. A szülők is megpróbálták kerülni Liamet, a terem hátsó részében buliztak. De nem tűnt úgy, mintha rossz viszonyban lennének. Miley-t sem igazán érdekelte Liam jelenléte” – mesélte a Us Weekly forrása.

Miley és Liam egyébként 5 hónappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább, de csak pár hete zárták le a válópert hivatalosan. A partin való viselkedésükből simán gondolhatnánk azt, hogy rossz viszonyban váltak el, de az is lehet, hogy nem szerették volna beindítani a pletykákat, így inkább elkerülték egymást. Az viszont biztos, hogy nem maradtak barátok…

Még több

Body