Klinikán kezelik Harry herceg problémáját

Ugyanazzal a gonddal küzd, amivel több családtagja is.

Klinikán kezelik Harry herceg problémáját

A 35 éves Harry herceg ugyanattól a problémától szenved, amitől a testvére Vilmos herceg és az apukája, Károly herceg is: nagyon durván kopaszodik! Sajnos ez egy nem túl szerencsés családi örökség, Vilmos például már majdnem a teljes hajkoronáját elveszítette, pedig fiatalabb korában még ő volt a megtestesült szőke herceg.

US Getty Images – 2007

Úgy látszik, Harry herceg nem akar erre a sorsra jutni, kiderült ugyanis, hogy vörös tincsei megmentése érdekében 2019 végén felkeresett egy ultramenő londoni magánklinikát, ahol speciális hajdúsító és hajbeültető kezeléseket végeznek.

US Getty Images – 2019

Erre a Sun értesülései szerint azután került sor, hogy az újságok megírták, a herceg kopaszfoltja az esküvője utáni egy évben megduplázódott. Hát, úgy tűnik ez nem esett jól Harrynek!

„Harry látogatása felkavarta az állóvizet. Ez a cég nagyon elismert. A világ egyik legjobb klinikája. Nagyon sokféle különböző kezelés közül lehet választani” – mondta a lapnak névtelenül egy informátor, majd folytatta.

„A leggazdagabbak, a leghíresebbek és a legbefolyásosabbak járnak ide. A Harryvel való találkozó jól ment. Nagyon drága lesz a kezelés!” – tette még hozzá.

Egyesek persze most azt gondolják, Meghan kérte meg Harryt, hogy csináljon valamit a hajával, mert volt színésznőként biztos sokat számít neki a külső, a jó megjelenés. Ezt a felvetést azonban egyelőre semmi nem támasztja alá!

Még több

Body