Apa lesz a You sztárja

Hatalmas a pár boldogsága, nézd, milyen fotót posztoltak!

Apa lesz a You sztárja

Instagramon jelentette be a You című sorozat sztárja, Penn Bagdley és felesége, az énekes-dúla Domino Kirke, hogy úton van első közös gyermekük. A pár elképesztően boldog, hiszen egy ideje már nagyon vágytak egy babára, ám Domino sajnos egymás után két alkalommal is elvetélt.

„Újra úton vagyunk… A veszteség utáni terhesség egészen más dolog. Két vetélés után zsinórban most végre készen állunk, hogy bejelentsük” – írta posztjában Domino, majd azzal folytatta, nehezen dolgozta fel a vetéléseket és nem bízott a testében. A csoda azonban megtörtént, a kicsi egészségesen fejlődik a pocakban.

 

View this post on Instagram

 

On the road again… pregnancy after loss is whole other thing. After two miscarriages in a row we were ready to call it. I stopped trusting my body and started to accept the fact that I was done. As a birth attendant, I’ve seen and heard it all. It takes everything I’ve got to detach lovingly from the losses I’ve been present for and be in my own experience. When I was pregnant at 25, I knew nothing. I had no community. I dove in blissfully unaware about birth and its mysteries. Now, with 10 years worth of experience to pull from, I treasure my birth community and the knowledge I have. You’re already teaching us how to stay in the day in a way we’ve never had to, little one. Thank you.

A post shared by Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) on Feb 10, 2020 at 6:29am PST

A baba egyébként Penn első vérszerinti gyereke lesz, a párnak már van egy fia Domino előző kapcsolatából. Cassius 10 éves és imádja a mostohaapukáját.

„Nagyon jó mostohaapuka. Nem kell igazi apának lennie, ezért sokkal többet mókázhatnak együtt. Nagyon aranyosak. A mostohaszülőség egészen más terep nekem, mert nem volt ilyen ember az életemben gyerekként, de Penn nagyon szépen gondját viseli a fiamnak!” – nyilatkozta a színész felesége korábban egy magazinnak.

Penn és Domino 2014-ben jöttek össze, az esküvőre három évvel később, 2017-ben került sor a városházán.

Még több

Body