Ezek a csillagjegyek a legnagyobb taktikusok egy kapcsoltban

Érdemes lecsekkolnod, hogy a pasid horoszkópja rajta van-e a listán, a csillagok ugyanis leleplezik a legnagyobb játékosokat!

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb taktikusok egy kapcsoltban

Skorpió

Hatalmas fába vágtad a fejszéd, ha a pasid Skorpió csillagzat alatt született, ugyanis szinte lehetetlen átverni, ő viszont úgy képes manipulálni, hogy abból te semmit nem veszel észre. Bár ha igazán megszeretnek valakit, akkor akár életük végéig is képesek hűségesek maradni, de az esetek többségében azért eléggé hajlamosak a megcsalásra, így a megszokottnál érdemes sokkal-sokkal jobban résen lenned, a bizonyítékokat ugyanis tökéletesen el tudják tüntetni.

Bak

A Bak férfi bár csendesnek tűnik, de ez ne tévesszen meg, ugyanis legalább ennyire ravasz is. Általában úgy éri el a célját, hogy azt nyíltan soha nem mondja ki, a végén mégis önként fogsz belemenni a dologba. Igen erős akaratú, ezért ha nem figyelsz oda, akkor szépen lassan mindent úgy alakít, ahogy azt ő szeretné, ezért érdemes határozottnak és következetesnek lenned a kapcsolatotokban.

Vízöntő

A Vízöntő egy igazi lázadó jegy, így őt egyáltalán nem tudod lekötni szabályokkal, mert abban a pillanatban le fognak lépni az ellenkező irányba. Ha egy Vízöntő pasi a kiszemelted, akkor vedd úgy, hogy az ismerkedésetek egy kő kemény játszma, ahol még az sem mindegy, hogy mikor, milyen emojit küldesz és miért! Ha belemész a játékába és eléggé lenyűgüzöd az egyediségeddel, akkor simán elcsavarhatod a fejét.

Még több

Body