„Életem legjobb hancúrozását egy online trollnak köszönhetem”

Jöhet a hét legszürreálisabb sztorija?

„Életem legjobb hancúrozását egy online trollnak köszönhetem”

Névtelenül írta meg egy olvasó online élményeit az amerikai Cosmónak, ami versenybe szállhat a legképtelenebb szexsztorinak járó címért. Az egész azzal kezdődött, hogy a lány hatalmas rajongója volt a Love Island sorozat egyik párjának, Ambernek és Kemnek. Emiatt viszont betalálta egy pasi az Instáján, aki mindennél jobban utálta ezt a két karaktert. A srác 0-24 órában piszkálni kezdte a fangirlt: ducinak nevezte, vagy amikor fotót posztolt egy könyvről, amit épp olvasott, a troll azt írta neki, hogy biztosan nem is tud olvasni. Mindez odáig fajult, hogy a lány gyomra már összerándult, ha azt látta, hogy értesítés jött ettől a bizonyos pasitól. Bizonyára benned is felmerült a kérdés, vajon miért nem blokkolta őt, de erre már soha nem kapunk választ.

„A barátaim azt hitték, őrült vagyok, amiért nem blokkolom, de én inkább úgy döntöttem, simán csak ignorálom őt. Ez sikerült is, egészen addig, amíg nem posztoltam ki egy koncert jegyeit, amire egy egész normális reakció jött tőle. Azt írta: Nem is tudtam, hogy a rajongójuk vagy, majd hozzátette, ő is megy a koncertre.” – emlékszik vissza a lány, aki aztán válaszolt is a srác kommentjére. Ő lájkolta azt, a lány pedig csak ezek után nézte meg a troll profilját. Leesett az álla, amikor meglátta a szőke, kékszemű srác fotóit, akit azzal a lendülettel vissza is követett.

A koncerten folyamatosan a tömeget pásztázta, majd egyszer csak kiszúrta őt. „Élőben egész szexi volt a szarkazmusa. Kezdtem azt gondolni, hogy valójában egész idő alatt flörtölt velem, és túl komolyan vettem a kommentjeit.” – írta a lány, aki azzal folytatta a sztoriját, hogy néhány ital után egy taxiban találta magát a pasival, úton a lakására.

Szó szerint letépték egymásról a ruhát az ajtóban, perceken belül pedig már az ágyban találták magukat. Annyira hevesen hancúroztak, hogy gyakorlatilag még az ágyban is azon „vitatkoztak”, ki legyen felül és ki vezesse a másikat. A lány reggelig maradt, majd köszönés nélkül osont ki a lakásból, úgy, hogy még a srác igazi nevét sem sikerült megtudnia. „De nem is számított. Tudtam, hogy nem akarok tőle többet. És azt hiszem, az, hogy szó nélkül eltűntem, elvehette az önbizalmát, mert többé ő sem kommentelt.”

Még több

Body