Erzsébet királynő nagyon mérges a legidősebb unokájára

Újabb rossz hír érkezett a családról…

Erzsébet királynő nagyon mérges a legidősebb unokájára

Az elmúlt időszakban nem sok jó dolog történt a királyi családban, sőt! Először András herceg zaklatási ügyével volt tele a sajtó, aztán Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy visszavonulnak, most pedig itt a legújabb olyan ügy, aminek a royalok egyáltalán nem örülnek. És most nem arról van szó, hogy Erzsébet királynő legidősebb unokája, Peter Philips újra egy fura reklámban tűnt fel (legutóbbi ciki tejreklámjára nincsenek szavak), hanem arról, hogy elválik a kanadai származású feleségétől, Autumntól.

Fotók: Profimedia – Red Dot

A Sun információi szerint Peter szinte sokkot kapott, amikor felesége bejelentette, hogy 12 év házasság után ki akar lépni a kapcsolatból. A barátok szerint Erzsébet unokája úgy gondolta, hogy boldog házasságban él, és nem vette észre, hogy bármi probléma is lenne közöttük. Felröppent a pletyka, hogy Autumn vissza szeretne költözni a gyerekekkel Kanadába. Így sokan arra gyanakodnak, hogy Meghan és Harry adta meg a kezdő lökést ahhoz, hogy a feleség merjen változtatni az életén.

Erzsébetnek persze egyáltalán nem tetszik, hogy a pár nem próbálja megmenteni a házasságát. Azért is csalódott nagyot, mert állítólag nagyon jó viszonyban van unokája feleségével…

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Body