Nagyon kínos hibát fedeztek fel a tegnapi Oscaron-gálán

Gyönyörűen levezényelték a díjátadót, mindenki csodás volt, DE valamit így is sikerült nagyon csúnyán benézni.

Nagyon kínos hibát fedeztek fel a tegnapi Oscaron-gálán

A legnagyobb filmes díjátadón minden évben van egy különösen megható rész, amikor a nemrég elhunyt színészekre emlékeznek. Idén ezen szegmens alatt Billie Eilish énekelte a The Beatles klasszikusát, a Yesterdayt, ami nyilván azonnal könnyeket csalt mindenki szemébe. Megható volt, Billie is szívfacsaróan szépen énekelt, a megemlékezéssel azonban valami mégsem stimmelt.

Miközben Billie énekelt, sorra mutatták a háttérben a 2019-ben elhunyt színészeket, a felsorolásból viszont kihagytak két sokak által szeretett embert, akik nem kevés hatással voltak a filmiparra: Luke Perryt és Cameron Boyce-t.

Luke a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozatának, a Beverly Hills 90210 egyik főszereplője volt, halála előtt pedig a Riverdale-ben szerepelt, míg Cameron a Disney Channel egyik színésze volt, és mindössze húszévesen, tavaly júniusban hunyt el egy roham következtében.

Mindkettejük tragikus halála váratlanul érte a rajongókat, akik most talán jogosan vannak felháborodva, amiért egykori kedvenceikről ilyen csúnyán elfelejtettek megemlékezni a díjátadón.

„Soha nem fogom megérteni, hogy az Oscaron miért csak olyan elhunyt sztárokról emlékeznek meg, akiket valaha jelölt az Akadémia. Egész egyszerűen tiszteletlen nem megemlékezni olyan emberekről, mint Luke Perry és Cameron Boyce.” – fogalmazta meg az egyik Twitterező.

Utóbbi egyébként egyrészt nem igaz, hisz megemlékeztek például a nemrég elhunyt Kobe Bryantről, aki nem volt színész (viszont volt egy Oscar-díjas rövidfilmje). De a twitterező megjegyszése azért is furcsa, mert Luke Perry szerepelt az egyik filmben, ami a jelöltek közt volt, a színész ugyanis feltűnt Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című alkotásában, amiért Brad Pitt díjat kapott az idei gálán. A lényeg ettől persze még ugyanaz: az Akadémia nagyot hibázott, és emiatt még biztosan számíthatnak néhány napig a netezők savazására.

Még több

Body