10 sztár, aki simán posztol meztelen fotót Instára

Csekkold a legkevésbé visszafogott celebek listáját!

Ashley Benson

A PLL sztárja minden további nélkül posztol bikinis vagy fehérneműs fotókat, nem olyan rég viszont ennél is tovább ment: az alábbi, irtó szexi kép készült róla, amit azonnal ki is pakolt az Instára. Bár nem teljesen meztelen, hiszen a művészi beállítás, a háttér, meg a kabát azért takar belőle valamit, de Ashley mégsem bízott sokat a fantáziára.

Channing Tatum

Emlékszel, amikor Channing felrobbantotta a netet, miután fogadásból megosztotta ezt az elképesztően dögös képet? A poszt háttérsztorija ugye az, hogy a barátnője, Jessie J ellen veszített Jengában, így ki kellett raknia egy képet, amit a győztes választott. Szóval köszönjük, Jessie! De azért valahol te sem lepődtél meg, hogy Chan mindezt bevállalta, nem? Elvégre fiatalon még sztripperként kereste a kenyerét…

Kylie Jenner

Kylie, ahogy a Kardashian-család többi tagja, imád szexizni a közösségi médiában. Így a követői egy-egy, valamivel kevesebb textilben lőtt képre már szinte fel sem kapják a fejüket…kivéve, ha az ilyen, Playboy-szintű aktfotó! Kylie ezúttal a nyuszis magazinos megjelenését promótálta, de mint tudjuk, a Jenner-lány az egyik legkevésbé visszafogott csajszi a celebvilágban.

Bella Thorne

Bella Thorne szinte sportot űz az Insta-villantásokból. Gyakran pózol apró bikiniben, vagy épp egy szál semmiben, hogy aztán a mellbimbóit max kisatírozva pakolja fel a meztelen szelfiket a netre. És bár egyszer megpróbálták megzsarolni néhány pucér fotójával, az illető nagyon rossz helyen kopogtatott: Bella inkább saját maga osztotta meg a képeket, és írt egy nagyon hosszú üzenetet is az elkövetőnek. #boss

View this post on Instagram

What is wrong with me? Why do I always need Validation from everyone but mostly men… Everyone keeps telling me to be single, be alone, and make your self happy. But All those things sound so fucking scary to me. all I want is him. I want him to hold me, I want him to love me, I want him to tell me it's ok, I want him to look me in the eyes and let me know I'm accepted. Why? Because I can't accept myself. For some reason in my head I'm just not fucking good enough. Not good enough for him or Her or anyone else. And if it's not him I just look for the "next" him, or her Why can't I just look for the next me? Find me and accept me. Was it because I was molested my whole life. Exposed to sex at such a young age it's all I know how to offer to the world…or is it because I was raised to think I wasn't good enough. Not good enough for her or anything else. But it doesn't matter what happened to me.. What matters is whats happening to me right now. I can't blame my childhood, in fact I can't blame anyone for anything. All I can do is blame me. I blame me for not loving myself. I blame me for not thinking I'm attractive, I blame me for putting this on everyone around me. Expecting people to love me enough for me to love myself. But at the end of the day that will never happen. Because the only way to get to your end goal is to work through it. Not around or above or try and find a cheat code so you don't have to hurt as much. You have to hurt in this world. Hurting, loving, and accepting. That's what our emotional world lays on. Right now I only have one of those things. Can you guess what it is? Hurting. Right now I only hurt…but I'm not hurting for other people no I'm only hurting myself. By not loving me and by not accepting me. Usually these free handed writing bits..they have an end, but I don't have an end. I'm still figuring it out as always. So is that ok? Is it ok to know what your end goal Is but absolutely no way or idea how to achieve it. It's probably not but I can only start by accepting it. This poem is about mommy and daddy and me and you ❤️ #thelifeofawannabemogul

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Liam Payne

A One Direction tagjaira még mindig ártatlan kisfiúként gondolsz? Akkor szólunk, hogy a srácok már nagyon szeretnének kitörni ebből a skatulyából. Így Liam Payne is, akit Ádám-kosztümben állt modellt a fényképész, Mert Alasnak, amit a fotós ki  is rakott az Instagramjára.  Igazán nem hibáztatunk azért, ha Liam szexi tekintetét csak második pillantásra vetted észre…

Ashley Graham

A plus-size modell sosem volt az a visszahúzódó-típus: időről időre mindig megoszt néhány pikáns képet. Ez pedig a várandóssága alatt sem változott: simán bevállalta Demi Moore után szabadon a pucér terhesfotózást – többször is. Amióta pedig megszületett a kisbabája, egy szoptatós képpel is megdobta a rajongóit.

Kourtney Kardashian

Ne lepődj meg, ha ez a lista nagyrészt a Kardashian-család tagjaiból áll, mert gyakorlatilag bármelyikük felkerülhetne rá. Kourtney viszont különösen megérdemli a helyét a felsorolásban, hiszen nem elégszik meg egy szimpla villantással, vagy szexi fehérneművel: ő az anyaszült meztelen fotókban hisz.

Miley Cyrus

A botrányhősből lett cuki csajból újra botrányhőssé váló Mileynak természetesen bérelt helye van a legbevállalósabb celebek között. Akár saját magáról oszt meg a feedjén egy mellbimbó-villantó, vagy épp pucér képet, akár a pasijával, Cody Simpsonnal szexiznek egyikük Insta sztorijában, az énekesnő mindig beszédtémát ad a követőinek.

Kendall Jenner

Kendall Jennert szintén nem a tetőtől talpig beöltözött képeiről ismerjük. A modell simán posztol pucér fotókat szinte bárhonnan, amiket általában valamilyen random szöveggel oszt meg. Ezen a képen például a bőrápolásról beszél, és egy terméket népszerűsít.

Bella Hadid

Kendall és Bella nem véletlenül BFF-ek: egyik modell sem túl visszafogott, ha meztelenkedésről van szó, és Bella is minden adandó alkalmat megragad arra, hogy dokumentálja a tökéletes alakját. Nem hibáztatjuk érte, ha minket neveznének tudományos kutatások a világ legszebb nőjének, az időnk 90%-át szelfizéssel töltenénk. (Mondjuk nem meztelenül.)

Még több

Body