Ashley Graham megmutatta szülés utáni alakját

Sokan hálásak neki ezért!

Ashley Graham megmutatta szülés utáni alakját

A világ egyik leghíresebb plus-size modelljének, Ashley Grahamnek 3 héttel ezelőtt született meg a tündéri kisfia, Isac. Már előtte is rengeteg intim fotót osztott meg magáról, és mindig is kiállt a pozitív testkép hirdetése mellett, így sokan várták, hogy a szülés utáni alakjával is bátorítsa a nőket, hogy büszkék legyenek a megváltozott alakjukra.

A napokban közzé is tett egy olyan képet az Instáján, amivel igyekszik megmutatni a szülés utáni valóságot: „Emeld fel a kezed, ha nem tudtad, hogy a saját pelenkádat is cserélni fogod. Azután, hogy ennyi évet eltöltöttem a divatvilágban, sosem gondoltam volna, hogy az egyszer használatos fehérnemű lesz a kedvenc ruhadarabom, de itt tartunk! Senki sem beszél a felépülésről és a gyógyulásról, amin minden új anya keresztülmegy. Csak meg akartam mutatni nektek, srácok, hogy nem minden fenékig tejfel!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Feb 10, 2020 at 6:14pm PST

A modell célja ezekkel a bejegyzésekkel, hogy olyan témákban indítson párbeszédet, amikről kevésbé szokás beszélni. Ezt pedig sikerült is elérnie, hiszen a posztot rengetegen lájkolták és kommentelték, és megköszönték Ashley-nek, hogy ilyen fontos témában is ennyire őszintén beszél. Csak így tovább, Ashely!

Még több

Body