Jennifer Aniston megdöbbentő dolgot árult el a gyerekkoráról

Ez nagyon durva!

Jennifer Aniston megdöbbentő dolgot árult el a gyerekkoráról

Jennifer Anistonnal rendhagyó interjú készült az Interview Magazie számára, hiszen a kérdéseket a kollégája, Sandra Bullock tette fel. Sandy pedig megjegyezte, hogy Jennek elképesztően pozitív, és mindig örömteli a kisugárzása. Mire Jennifer nagyon sokkoló választ adott.

„Először is, ez a legédesebb dolog, amit valaha mondtak nekem. Szerintem azért vagyok ilyen, mert egy egyáltalán nem stabil családi háttérből jövök, ahol nem éreztem magam biztonságban. Azt láttam, hogy a felnőttek nem bánnak kedvesen egymással, és olyan emberi viselkedéseknek voltam tanúja, ami miatt azt gondoltam, hogy teljesen más akarok lenni. Mert nem akartam, ha bárki is úgy érezne a a közelemben, mint én akkoriban. Szóval azt hiszem, a szüleimnek köszönhetem: citromot adtak, de limonádét csináltam belőle.”

Jen szülei, Nancy és John a sztár 9 éves korában váltak el. Az apja, aki 2016-ban elhunyt, szintén színész volt, és olyan sorozatokban szerepelt, mint az Életünk napjai vagy a The Wild Wild West. Róla korábban már kitett egy aranyos közös képet apák napja alkalmából:

Viszont Jen korábban is beszélt már arról, hogy az anyjával való kapcsolata nem volt a legjobb: a Dumplin’-ben alakított anya karakteréhez hasonlította Nancyt. „Modell volt, ezért nagyon fontosak voltak számára a külsőségek. Én nem az a modell-típusú gyerek voltam, akit szertett volna, ezt pedig nagyon is éreztem. Csak arra vágytam, hogy szeressen az anyukám, akit túlságosan lefoglaltak a lényegtelen apróságok.” – nyilatkozta akkor.

Még több

Body