Nem hiszed el, mit kért nászajándékba Beatrix hercegnő

Erre senki nem számított.

Nem hiszed el, mit kért nászajándékba Beatrix hercegnő

Nemrég megírtuk, hogy végre hivatalosan is kitűzték Beatrix hercegnő és vőlegénye esküvőjét, ami 2020. május 29-én lesz. Természetesen nagymamája, maga Erzsébet királynő is áldását adta az esküvőre, sőt, a ceremónia után még egy saját fogadást is rendez az ifjú pár tiszteletére.

Egy lagzinál pedig általában egyértelmű, hogy a vendégek visznek nászajándékot, ugye? Beatrix hercegnő, és vőlegénye Edoardo Mapelli Mozzi viszont kitalálták, hogy ahelyett, hogy kapnának 100 turmixgépet és 420 kenyérpirítót, arra kérik a rokonaikat és az ismerőseiket, hogy mindenféle ajándék helyett adományozzanak azoknak a szervezeteknek, amiket a szívükön visel a pár.

Az egyik ilyen szervezet a Big Change, amely a segítségre szoruló angliai fiatalok felkarolása miatt jött létre, a másik pedig  a Cricket Brings Hope, ami krikett mérkőzésekkel próbál szociális változásokat elérni Ruandában.

A Big Change képviseletében azóta már meg is szólalt Essie North, aki teljesen el van ájulva a hercegnő kezdeményezésétől:

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy Beatrix hercegnő és vőlegénye arra kérte a vendégeit, hogy nászajándék helyett támogassák a szervezetünket!”

Ez tényleg cuki kezdeményezés a royal pártól, ugye?

Még több

Body