4 trükk, amivel feldobhatod a Valentin-napi szexet

Felkészülni, vigyázz, HANCÚÚÚR!

4 trükk, amivel feldobhatod a Valentin-napi szexet

1. Szexi voucher

Nyomtass előre (így hivatalosabb és viccesebb is, mintha kézzel írnád) különböző szexkívánságokat, amikről tudod, hogy biztosan elszáll majd tőlük a pasid agya. Ugye nem kell mondanunk, hogy természetesen a saját kívánságaidra is gondolj? Kapjon mindegyik fecni egy vicces időintervallumot, amíg beválthatja a szerelmed (pl. fél év, 24 óra), és az időtartam is különbözzön mindegyiken (pl. 30 perc, 90 perc, 120 perc, stb.). A kreativitásotokon és a kitartásotokon múlik, hány vaucherre lesz energiátok a szerelmesek napján.

via GIPHY

2. Helló, ismerlek?

Emlékszel még, amikor a Csajok című sorozat Hannah-ja és Adame már rég kapcsolatban voltak, amikor egy estére eljátszották, hogy teljesen idegenek egymásnak? Add meg a srácnak a hely címét, az időpontot és azt, miről fog felismerni. Az pedig, mennyi extrát vetsz be, hogy arra az egy napra tényleg más legyél, totálisan a fantáziádra van bízva. Ahogy az is, ki lesz az desszert vacsi után.

via GIPHY

3. Fordul a kocka

Ő az, aki kezdeményez, viszont te határozod meg a zenét és azt, milyen pózban bújtok össze? Erre az estére cseréljetek feladatköröket, ideje új szerepben is felfedezni, mire képes a párosotok. Spoiler: orgazmikusan sok dologra!

via GIPHY

4. Jöhet a rekord?

Ideje megdönteni a közös csúcsotokat! Próbáljatok annyi pózt belecsempészni a maratoni összebújásba, amennyit csak bírtok. Az eredményt mindenképpen jegyezzétek fel, és tűzzétek ki célul, hogy egy év múlva ilyenkor rávertek az aktuális csúcsra. Addig pedig további 365 napotok lesz a gyakorlásra.

via GIPHY

Még több

Body