Breaking: Sophie Turner terhes

A legfrissebb hírek szerint úton van Sophie és Joe Jonas első közös gyermeke.

Breaking: Sophie Turner terhes

Nem csodálkozunk, ha kapkodod a fejed a pár elképesztő tempóján, hiszen alig fél éve, hogy Sophie Turner és Joe Jonas összeházasodtak. A legnagyobb hírportálok pár órája mégis arról számoltak be, hogy máris úton van a házaspár első gyermeke.

„Egyelőre mélyen hallgatnak róla, de a barátaik és a családjuk már extra izgatottak és lelkesek” – számolt be a Just Jared nevű portálnak egy forrás, míg egy másik bennfentes azzal egészítette ki, hogy „Sophie most igyekszik olyan szetteket választani, melyek igazodnak a terhesség miatt folyamatosan változó testéhez.”

A színésznő extra tudatos és legendásan tudja, mit akar: néhány hónappal ezelőtt például azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak, hogy sokkal idősebbnek érzi magát a tényleges koránál, és úgy gondolja, eleget tapasztalt már. Ami elég kézenfekvő magyarázat lenne arra is, hogy ilyen fiatalon belevágjon az anyaságba.

Sophie és Joe eddig egyébként sem sajtósaikon, sem pedig a közösségi oldalaikon nem erősítették meg a hírt, viszont ha valóban igazak a hírek, szívből gratulálunk nekik.

Még több

Body