Dallos Bogi komoly lépésre szánta el magát

Mindenkit meglepett az énekesnő.

Dallos Bogi komoly lépésre szánta el magát

Dallos Bogi és Puskás Peti kapcsolata néhány hónappal ezelőtt kezdődött az X-Faktor forgatásán, szerelmük pedig úgy tűnik azóta is töretlen, sőt, egyre komolyabbra fordul!

A pár nemrég Balira is együtt utazott el, ahonnan mindketten hatalmas örömmel posztolgatnak Instagram oldalaikra. Bogi az egyik ilyen képe alatt egy hosszabb bejegyzésben számolt be a frissen begyűjtött élményeiről, ahol sok érdekes infót is megosztott a rajongóival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2020, időpont: 2:09 (PST időzóna szerint)

„Rengeteg képet láttam már pinteresten és instagramon rizsteraszokról, vízesésekről, de így élőben látni fantasztikus volt. Ellátogattunk Holy Spring Tempomba is, ahol a legenda szerint a víz megtisztít, felszentel és gyógyít. A sofőrünkkel beszélgettünk kicsit a helyi hindu vallásról, és a természethez való hozzáállásukról. Nagyon kedvesek az itteniek, mert hisznek a karmában, hisznek abban, ha ők mosolyognak ránk, mi is visszamosolygunk, hisznek abban, hogyha jól bánunk egymással, óvjuk a természetet, tiszteljük az isteneket, hagyományokat, földön túli erőket, akkor mi magunk is részesülünk a jóból, egészségből, boldogságból” – kezdte az énekesnő a mondanivalóját, majd a folytatásban azt is elárulta, hogy mekkora változás történt az életében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2020, időpont: 1:38 (PST időzóna szerint)

„Ha utazni szeretnétek szívből ajánlom Balit, a repülőjegy a drága része, viszont a szállodák, éttermek, közlekedés otthoni árkategória, ha nem olcsóbb.
Istenieket eszünk, ja és egyébként 2 hétig most én is vegán vagyok. Nagyon jó itt lenni, remélem nem hencegésnek veszitek a képeket és beszámolókat, szimplán szeretném veletek megosztani a boldogságom!”

Bogi tehát boldogabb, mint valaha, ráadásul mióta Balin nyaral Petivel, teljesen vegán életmódra váltott! Az biztos, hogy a képeken a fiatalok elképesztő cukik, úgyhogy várjuk a további beszámolókat és posztokat!

Még több

Body