Horoszkóp: Február 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 13-án is!

Horoszkóp: Február 13., Csütörtök

Kos

Ha nem figyelsz oda, ma jóval többet költhetsz, mint amennyit szeretnél, és amennyi beleférne most. Muszáj egy kicsit tudatosabban használnod a pénzedet, főleg ma, ha nem akarsz hónap végére totál leégni!

Bika

Te is és a pasid is totál feszültek vagytok, mindkettőtöket a meló frusztrál, mégis sikerül egymáson levezenetek a feszkót. Készülj ma néhány felesleges, de elkerülhetetlen vitára!

Ikrek

Hiába igyekszel ma mindent időben befejezni, valószínűleg nem fog sikerülni, de egyáltalán nem rajtad múlik a dolog. Ne bosszantsd magad, erre most tényleg nincs ráhatásod!

Rák

Ma kiderül, hogy ugrik a hétvégi programod, mert annyi határidős melót kapsz, amit képtelenség péntek délutánig befejezned. De ha jól osztod be az idődet, azért legalább egy napod még így is marad pihenni.

Oroszlán

Teljesen kiborít egy pletyka, annak ellenére megvisel, hogy nem is rólad szól. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnád figyelmen kívül hagyni, ne is foglalkozz vele, mert még a végén téged is belekevernek…

Szűz

Kipihented magad és tele vagy energiával, amire szükséged is lesz, mert a mai nap több váratlan problémába ütközhetsz. Lényegében egész nap válságszitukat oldasz meg a melóban és a magánéletedben is.

Mérleg

Ledönthet egy betegség a lábadról, pedig most extra fontos lenne, hogy bemenj a munkahelyedre… vagy legalábbis a munkamániás éned így érzi. Ma inkább pihenj, gyógyulj és csekkold a kedvenc sorozatod legújabb részeit!

Skorpió

Ki mondta, hogy csak hétvégén lehet randizni? Ha a srác minél előbb szeretne veled találkozni, kár lenne lemondanod, csak mert fáradt vagy és egy kicsit sok a meló!

Nyilas

Ha a barátaidról van szó, nem igazán izgat a pénz, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, még akkor is, ha neked kell ezért többet bedobnod a közösbe. Van viszont valaki, aki gyakran kihasználja a jófejségedet, de ma különösen messzire megy…

Bak

Ha lehetőséged van a céggel külföldre utazni, mindenképpen élj vele. Oké, hogy sokat kell melózni és végig nagyon fárasztó lesz, de gondolj arra, hogy imádsz utazni, neked nem kerül semmibe, ráadásul rengeteget tanulhatsz belőle.

Vízöntő

Sikerül ma többször is kiborulnod a melóban, eleged van kicsit ott mindenkiből… Az estét töltsd a barátaiddal vagy a családoddal, ez a hét hátralevő részére feltölt lelkileg.

Halak

Ne próbálj meg mindenáron meggyőzni a kollégáidat a saját véleményedről. Csináld úgy a feladataidat, ahogy jónak látod, idővel úgyis kiderül, kinek volt igaza!

Még több

Body