Miley Cyrus mellbimbót villantott

Az énekesnő megint bebizonyította, hogy imád a figyelem középpontjában lenni…

Miley Cyrus mellbimbót villantott

Bár egy extra rövid ideig, de Miley Cyrus már-már elhitette velünk, hogy a vadóc énje csak egy korszak volt az életében. Férjhez ment, Liam Hemsworth pedig látszólag elképesztő jó hatással volt rá, hiszen semmilyen botrányba nem keveredett, nem tiltották ki sehonnan, az eseményekre pedig olyan ruhákat vett fel, amelyek nagyrészt eltakarták az intim testrészeit.

A válás után azonban úgy tűnik, hogy a régi Miley visszatért, hiszen azóta már számos alkalommal bebizonyította, hogy a polgárpukkasztást még mindig nem unta meg. Egy röpke időre még Brody Jenner exével, Kaitlynn Carterrel is összejött, aki extra nehezen tudta túltenni magát azon, hogy Miley dobta őt. Azóta pedig az énekesnő visszaváltott a pasikra, és boldog párkapcsolatban él a szintén énekes Cody Simpsonnal, akivel szó szerint MINDEN intim dolgot megosztanak az Insta oldalaikon.

Ezek után már nem is olyan fura, hogy Miley milyen képet osztott meg néhány órával ezelőtt. Történt ugyanis, hogy tegnap lezajlott New Yorkban Marc Jacobs 2020-as őszi divatbemutatója, amin az énekesnő nemcsak részt vett, de a kifutón is végigvonult, mint egy hivatásos modell.

A bemutató végeztével azonban úgy tűnik, hogy nem ügyelt annyira a felöltözésre, vagy csak azt akarta, hogy mindenki róla beszéljen, ugyanis paparazzik hada kapta le, amint aprócska felsője arrébb csúszik, ezzel láthatóvá téve a mellbimbóját. Most azt gondolod magadban, hogyha ez veled történne, akkor tuti el akarnál bújni a világ elől? Miley ezzel szemben még ki is rakta az Instagramjára a villantós képet, követőit pedig arra biztatta, hogy mindenképpen csekkolják, amíg az Instagram le nem törli. Szóval íme a kép.

Te megosztanád egy olyan képet Instán, amin látszódik a melled?

Még több

Body