Nagy feladatot kap Katalin hercegné

Neki kell majd Meghan helyébe lépni?

Nagy feladatot kap Katalin hercegné

Harryék függetlenedése miatt Katalin hercegnére figyel most mindenki. A szakértők szerint, most, hogy Meghan visszavonult, Vilmos feleségére hárul majd a nagy feladat: neki kellene modernizálni az angol királyi család életét. Minderről Camilla Tominey royal szakértő beszélt a This Morning című brit tévéműsorban, aki azt is megjegyezte, hogy ez a feladat hatalmas nyomást helyez Katalinra.

„Tény, hogy Vilmos továbbra is a család egyik legfontosabb tagja, de az utóbbi időben minden inkább Katalinról szól, aki pedig egyre tudatosabban fogja formálni a royalokról alkotott képet” – magyarázta Camilla.

A szakértő úgy látja, hogy Katalin már most megtette azokat a lépéseket, amikre szüksége volt, hogy kilépjen végre férje árnyékából. „Már korábban is számos királyi feladata volt (jótékonysági eseményekkel, rászorulókkal kapcsolatban), de az elmúlt nyolc évben ezeket a feladatokat inkább csendben, szinte titokban látta el. Viszont észrevehető, hogy most már ő is jobban megmutatja magát.”

Camilla szerint a brit királyi család célja az, hogy a korábbinál közelebb kerüljenek az emberekhez, hogy egy érzékenyebb, szerethetőbb oldalukat mutassák meg. Ehhez pedig – Meghanék távozása miatt – más családtagokra is szükségük lesz. A szakértő úgy látja, hogy a jövőben Anna brit királyi hercegnő és Zsófia wessexi grófné is több feladatot kap majd.

Phytotec

Még több

Body