Nagy feladatot kap Katalin hercegné

Neki kell majd Meghan helyébe lépni?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagy feladatot kap Katalin hercegné

Harryék függetlenedése miatt Katalin hercegnére figyel most mindenki. A szakértők szerint, most, hogy Meghan visszavonult, Vilmos feleségére hárul majd a nagy feladat: neki kellene modernizálni az angol királyi család életét. Minderről Camilla Tominey royal szakértő beszélt a This Morning című brit tévéműsorban, aki azt is megjegyezte, hogy ez a feladat hatalmas nyomást helyez Katalinra.

„Tény, hogy Vilmos továbbra is a család egyik legfontosabb tagja, de az utóbbi időben minden inkább Katalinról szól, aki pedig egyre tudatosabban fogja formálni a royalokról alkotott képet” – magyarázta Camilla.

A szakértő úgy látja, hogy Katalin már most megtette azokat a lépéseket, amikre szüksége volt, hogy kilépjen végre férje árnyékából. „Már korábban is számos királyi feladata volt (jótékonysági eseményekkel, rászorulókkal kapcsolatban), de az elmúlt nyolc évben ezeket a feladatokat inkább csendben, szinte titokban látta el. Viszont észrevehető, hogy most már ő is jobban megmutatja magát.”

Camilla szerint a brit királyi család célja az, hogy a korábbinál közelebb kerüljenek az emberekhez, hogy egy érzékenyebb, szerethetőbb oldalukat mutassák meg. Ehhez pedig – Meghanék távozása miatt – más családtagokra is szükségük lesz. A szakértő úgy látja, hogy a jövőben Anna brit királyi hercegnő és Zsófia wessexi grófné is több feladatot kap majd.

Címkék: feladat jövő Katalin hercegné királyi család meghan hercegné royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.

3 zsenális süti, amiről sosem mondanád meg, hogy cukormentes

Mutatunk három klasszikus sütit, aminek a cukormentes verzióját csak még jobban fogod imádni.

5 tipp, ha életed legjobb alvása a cél

Mindenki tudja, hogy a jó alvás jelentheti a különbséget egy fantasztikus és egy borzalmas nap között. De hogyan biztosíthatod, hogy minden éjjel ugyanúgy kipihend magad? Hát így!

Ez történik valójában a testeddel, ha elhagyod a glutént

Kiiktatni glutént az étrerndedből felér egy durva elvonókúrával, ami egy rakás mellékhatással jár. Mutatjuk, mik is ezek pontosan.