Billie Eilish James Bond betétdala mindent visz

Dobj el mindent, mert ezt muszáj meghallgatnod!

Billie Eilish James Bond betétdala mindent visz

Billie Eilish egyszerűen megállíthatatlan… Nem elég, hogy extra rövid idő alatt szó szerint az egész világ kedvence lett, de ráadásul még mindig csak 18 éves, ami azért is durva, mert a nemrég lezajlott Grammy-díjátadón öt, ismétlem ÖT szobrocskát is bezsebelt, ezzel hatalmas rekordot beállítva.

Ezek után nehezen hinné el az ember, hogy a világsztárnak lelki gondjai vannak, pedig maga az énekesnő vallotta be a Grammy előtt, hogy egy évvel ezelőtt még az öngyilkosságon is elgondolkozott, durva, mi? Szerencsére azóta már sokkal jobban van mentálisan és 100%-osan élvezni tudja azt a hatalmas sikert, ami körülveszi jelenleg.

Most például tuti elképesztően örül, hogy végre kijött a legújabb James Bond film, a 007 Nincs idő meghalni betétdala, amit ő énekel, ráadásul valószínűleg Billie minden idők legfiatalabb előadója, aki ilyen megtiszteltetésben részesülhetett eddig.

A dalban egyáltalán nem csalódtunk, hiszen hozza az énekesnő különösen egyedi stílusát, amit ötvöztek a James Bond-filmek megszokott hangzásvilágával.

Szerintünk nagyon király lett, de hallgasd meg és döntsd el, hogy neked bejön-e!

Még több

Body