2020.02.14.@ 11.02

Komoly dologra kötelezte Vilmost és Harryt a királynő

Erzsébet nagyon bízik bennük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Komoly dologra kötelezte Vilmost és Harryt a királynő

Nyílt titok, hogy Vilmos és Harry viszonya nagyjából 2 éve teljesen megromlott, amin az sem segített, hogy Meghanék megunva a royal szabályokat lemondtak minden jogukról és kötelezettségükről, hogy visszavonulhassanak. Ezzel együtt el is költöztek Kanadába, és elvileg kétlaki életet fognak élni. Bár a legfrissebb pletykák szerint a Frogmore Cottage-ben dolgozó személyzetet már elküldték, így sokan kizártnak tartják, hogy a pár valaha visszaköltözzön Angliába.

Hivatalosan csak tavasztól él a lemondásuk, így a márciusban esedékes Nemzetközösség napján Harrynek kötelezően részt kell majd vennie. Ezzel kapcsolatban pedig Erzsébet királynőnek is van egy-két gondolata. A Us Weekly forrása szerint az uralkodónő nagyon reméli, hogy a két testvér legalább az ünnepség idejére minden nézeteltérését félre tudja tenni: „A királynő abban bízik, hogy egységet fognak mutatni, még akkor is, ha a zárt ajtók mögött valójában feszültség van.”

A bennfentes azt is elárulta a lapnak, hogy Harry és Vilmos csak néhány alkalommal beszéltek a lemondás óta, és mindketten máshogy próbálják feldolgozni a Megxit körül kialakult drámát. Szerinte érdemes lesz figyelni a tesók testbeszédét az eseményen, mert az sokat elárul a viszonyukról. Ha megfogadják a királynő kérését, akkor biztosan jobban fogják magukat érezni együtt, aminek látható jelei is lesznek.

Címkék: erzsébet királynő harry herceg királyi család kötelesség royal család ünnepség uralkodónő vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!