Sosem látott felvételek kerültek elő Justin Bieber esküvőjéről

Az énekes még a fogadalmába is belezavarodott!

Sosem látott felvételek kerültek elő Justin Bieber esküvőjéről

Több hónappal azután, hogy Justin Bieber és Hailey Bieber a családjaik és barátaik előtt is kimondták egymásnak a boldogító igent, végre mi is láthatunk részleteket a ceremóniából. Ugyanis Justin dokusorozatának legújabb része a nagy napról szól, de most úgy is bepillanthatsz a videóba, hogy nem vagy YouTube Premium előfizető, mert a Daily Mail is megosztott néhány cuki részletet.

Az egyik kiszivárgott klipből például az is megtudhatod, hogy Justin belezavarodott a fogadalmába. Éppen rajta volt a sor, hogy elismételje a szertartásvezető szavait, ő azonban habozott egy kicsit: „Ez a gyűrű lesz a szeretetek és a hűségetek jelképe” – mondta a szertartásvezető, mire Justin visszakérdezett: „Ez mit is jelent pontosan?” Az énekes viccén persze az egész vendégsereg felnevetett, de az anyakönyvezetőt szerencsére ez a kis közjáték nem zökkentette ki, és végül összeadta a sztárpárt.

A dokufimben egyébként azt is megmutatják, ahogy Hailey gyönyörű menyasszonyként sétál az oltár felé, miközben Justin a könnyeivel küszködik… Hát, nem édesek? Csekkold a többi részletet ITT, amitől te is azonnal romantikus hangulatba kerülsz majd! Ezek után már csak azt várjuk, hogy a doku következő része is megjelenjen, és újabb izgalmas infó derüljön ki a Justin és Hailey közös életéről.

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body