Tudtad, hogy Sophie Turner és Joe Jonas egy teljes napra szakítottak?

Mármint nem most, amikor kiderült, hogy gyereket várnak, nyugi!

Tudtad, hogy Sophie Turner és Joe Jonas egy teljes napra szakítottak?

Az elmúlt egy napban másról sem szóltak a hírek, csak arról, hogy Sophie Turner és Joe Jonas hamarosan szülők lesznek. Bár a terhességet hivatalosan még egyikük sem jelentette be, szinte biztosra vehetjük, hogy a Trónok harca színésznője és az énekes hamarosan tényleg babázhatnak. De nem volt ám mindig ilyen felhőtlen a kapcsolatuk. Nem is olyan sokkal esküvőjük előtt derült ki, hogy volt egy teljes nap, kerek 24 óra, amikor úgy döntöttek, inkább szakítanak. Mondjuk utóbbi még a legjobb párkapcsolatokban is előfordul, gondolj csak Vilmos hercegre és Katalin hercegnére, akik szintén szakítottak egyszer az esküvőjük előtt.

Sophie korábban a Sunday Timesnek beszélt arról a bizonyos szakításról, amiről azt mondta: „Életünk legrosszabb napja volt. Egy pillanatra mindketten le akartunk lépni. Aztán 24 órával később egyszerre mondtuk, hogy felejtsük el.”

Sophie egyébként ugyanebben az interjúban fogalmazott úgy, hogy Joe megmentette az életét, és ott volt mellette, amikor depresszióval küzdött. „Azt mondta, ott lesz velem, amíg újra boldog nem leszek, és hogy nem szerethetem jobban őt, mint saját magamat.” Szerencsére a terápia segített a színésznőnek, és Joe-val is együtt maradtak. Azt a 24 órát külön pedig jobb, ha mi is elfelejtjük, ha nekik is sikerült fátylat borítaniuk arra az egy napra.

Még több

Body