Videó: Robert Pattinson brutál szexi Batmanként

Végre megérkezett róla az első hivatalos felvétel!

Videó: Robert Pattinson brutál szexi Batmanként

Bár még sajnos irtó sokat kell várnod a legújabb Batman-film érkezéséig, hiszen 2021. június 25-ére időzítették a premiert, azért egyre több infó derül ki Robert Pattinson szuperhős-debütálásáról.

Van már ugyebár egy nagyon szuper szereplőgárda, a listán pedig olyan sztárok szerepelnek, mint Colin Farrell Pingvinként, vagy Zoe Kravitz Macskanőként. A Rébuszt Paul Dano alakítja majd, Batman egy másik ellenfelét, Carmine Falcone-t pedig John Turturro. Bruce Wayne megszokott segítőit, Gordon felügyelőt és Alfredet pedig Jeffrey Wright és Andy Serkis formálják meg. Plusz, korábban már egy lesifotón azt is csekkolhattad, hogyan fognak kinézni Rob és Colin a szerepükben.

Most viszont a film rendezőjének, Matt Reevesnek végre megesett a szíve a rajongókon, akik a szemcsés képekről próbáltak kisilabizálni bármit is Robert Bruce Wayne-jéről. Így megosztott egy videót Robról, ami az első hivatalos lookja Batmanként. (Ezzel ugye Matték rímelnek a Jokerre, ahol Joaquin Phoenixről szintén közzétettek egy hasonló felvételt anno.)

A kamerateszten pedig egyre tisztábban látszódik a talpig szuperhősjelmezben feszítő Rob. És hát valljuk be, elképesztően szexi, még úgy is, hogy a maszk alól csak a határozott, férfias álla látszik ki. A videóra kattintva te magad is csekkolhatod:

Neked hogy tetszik Robert Batmanként?

Még több

Body